Ilyen esetben mennyi pénzt adnál az orvosnak?
Figyelt kérdés
Ha a fogadott dokid nem tudna bemenni a szülésre, mert szabadságon van, mennyit adnál a császárt végző orvosnak? Kettő orvos is volt bent, plusz a szülésznő. Kinek mennyit adnál?2014. máj. 5. 13:13
1/9 anonim válasza:
Semennyit. Csak a saját orvosomnak fizetnék. Két orvos, plusz szülésznő elég drága mulatság lenne. Csak annak fogok pénzt adni, akivel megállapodtam előre (vagyis az orvosomnak).
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha a dokid adott át egy orvosnak, neki adnék valami minimális összeget (15-20e), ha a szülésznő fogadott, akkor a megbeszélt összeget, a másik dokinak semmit hisz a császárt párban végzik. Viszont, ha simán mindenki ügyeletes volt akkor senkinek semmit, mert a dolgukat végezték ügyeleti időben. Mellesleg a sajátomnak sem, mert normális orvosnál nem kizáró ok a szabadság, ha szül egy kismamája.
3/9 anonim válasza:
én sem adtam, más császározott...a szülésznőnek sem...ezért kapják a fizetésüket...örülj a babádnak és kész...
5/9 anonim válasza:
Csak a saját dokimnak fizetnék,ha bent lenne.Ha ügyeletes szülesztene meg akkor semmit.
6/9 anonim válasza:
Akkor így annál szültél, aki épp ott volt? Mert akkor én nem adnék senkinek semmit. Ha viszont átadott konkrétan valakinek és ezt te elfogadtad, akkor az olyan, mintha őt fogadtad volna fel a szülésre. Akkor én kb. annyit adnék, amennyit az eredeti orvosnak is adtam volna.
7/9 A kérdező kommentje:
A barátnőmről van szó, de igen, ügyeletesnél szült.
2014. máj. 5. 14:50
8/9 anonim válasza:
Aki ügyeletben van, ezért kapja a fizetését. Ha elégedett vagy, akkor esetleg egy-egy bonbon, vagy üveg ital.
9/9 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 2-es válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!