Mit tegyek a gyermekem "apjával"?
Több mint 6 hónapos várandós vagyok!
22 éves leszek, nem vetettem el a gyermekem amikor kiderült, bár akkor lehet jó lett volna de már meg végképp nem is merek rá gondolni.
A kedves édesapjáról annyit, hogy ismerkedtünk, közben lefeküdtünk, és így lettem várandós, kicsit felelőtlenül.
Közben vége lett, a nagy semmi véget ért. Gyerekes volt nem illetünk össze.
Közöltem neki hogy nem jött meg, végeztem tesztet terhes vagyok.
Betitulált engem hazugnak, és hogy én őt magamhoz akarom láncolni.
Na jó, januárban megint elkezdtünk beszélgetni. Úgy volt hogy találkozunk, de nem jött össze, más városban lakik, tanul nehéz összeegyeztetni.
Akkor megint össze vesztünk valamin. Küldtem ultrahang felvételt, és annyi. Nem érdekelte, majdnem hogy sz**t a fejünkre.
Megjelent ismét egy hete. Mondtam neki ahogy akarja én őt elfelejtem, nem kell részt vennie az életünkben, és hogy nyugodt legyen sosem mondom el a gyermekemnek hogy ő az apja, az akit nem érdekelt.
Viszont most azt mondja érdekli, és segíteni akar??!! De könyörgöm miben tudna ő segíteni???? Eddig is megvoltam nélküle, még ígyis hogy veszélyeztetett terhes vagyok, sokat kell feküdnöm mert volt egy műtétem.
Fuuuu.... Szegény srác... Bocsánat, tudom hogy itt neked a nehezebb de elképzelem hogy ismerkedik egy csajjal majd a csaj 2 hét után beállít azzal hogy terhes...
Most szögezzétek le hogy részt akar-e venni a gyerek életében vagy sem, erről érdemes papírt írni mert később ha meggondolja magát az nem túl szerencsés.
Szerintem is beszélj vele,hogy hogy gondolja, hogy segítene, mi a terve a jövőre nézve. Viszont az ne legyen, hogy néha megjelenik, majd meggondolja magát. A gyereknek nm lenne jó. Lehet fixen egy évben egyszer akarja látni, a gyereknek emlékeztetőül, hogy igen Ő az. lehet egyáltalán nem, de az is lehet, hogy kivenné a részét a dologból és ez szép lenne Tőle és Neked is jól jönne a segítség. Akár ha nagyobb lesz és néha elviszi egy pár órára.
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!