Ötletek, hogy jobban kibírjam a végéig?
37. héten vagyok, egy másfél évesem van, a háztartás, és a félállásomat a hét végén tudom átadni az utódnak, tehát még kis munka is. Nem is az a baj, hogy fizikailag terhelne le bármi is, mert nyilván ez van, és természetes, (ugye pingvinjárás, pisilés hegyek, itt nyilall, ott nyilall) de itthon tudok pihenni azért negyed órákat, hanem TÜRELMETLEN vagyok a kicsivel, nincs kedvem vele játszani, szegényt úgy sajnálom, nagyon nehezen tudom magam rávenni a munkára, házimunkára, a takarításra, főzésre, pedig hát muszáj:-(.
Szidjatok le, vagy buzdítsatok, nekem mindegy, csak valahogy kijöjjek ebből a depiből, segítségem sajnos nincs, csak ha dokihoz kell menni, hál Istennek akkor azért van kire hagyni a gyereket, de ennyi.
Sajna én is elég hasonlóan vagyok :/ Magnézium ugye már nem nagyon ajánlott, omega3-at tolom ezerrel és ha jó idő van, akkor délután apukával igyekszünk elmenni csak picit sétálni, vásárolni, hogy a nagyot érje valami inger (2 éves) engem meg feltöltsön.
Próbálj vele aludni délben, és esetleg próbáld ki a flylady programot, elég jól össze lehet szervezni vele a teendőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!