Kezdhetek megnyugodni?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh n mindent rendben találtak hétfőn leszek 13.hetes. megnyugodhatok, hogy megmarad a baba és kezdhetem nézegetni neki a kis ruhákat? :)2014. máj. 8. 14:31
1/3 anonim válasza:
Igen, azt mondják hogy a 12. hét az ami után már megnyugodhat a kismama mert a legtöbb vetélés a 12. hét előtt történik. Én is a 12 hetet vártam meg és utána kezdtem el vásárolgatni.
2/3 anonim válasza:
Megnyugodtam a 12hetes uh után, de most az afp eredménye,és a 18hetes uh miatt vagyok ideges.
Ha ezek jók lesznek, akkor valamilyen szinten meg fogok nyugodni, de akkor sem teljesen.
3/3 anonim válasza:
Már soha többé nem fogsz megnyugodni, csak percekre, órákra. Olyan sosem lesz mint előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!