14 hetes terhes vagyok, és pár napja fájdogál az alhasam, valamint ilyen "meg akar jönni érzésem" van, és erre még rátetéz, hogy fáj a derekam és a csípőm is. Az orvoshoz hétfőre kaptam időpontot, de aggódok nincs e valami baj. Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 17:15
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom, de inkább úgymond,hogy várandós vagy. Terhesség terhet jelent,és az agyad lekódolja,hogy a növendék egy teher számodra. Számít:lásd-agykontroll Gondolom nem teherről, akaratlan jövendékről van szó.
2/7 anonim válasza:
Én is pont ezt érzem. Múlt héten voltam dokinál,minden rendben volt, azt mondta, h ez normális, nyúlnak a méhszalagok, növekszik a méh... Nekem ezekre a görcsökre 3X2 magneB6-ot javasolt.Remélem, Nálad is csak erről van szó és hétfőn megnyugtat a doki. Addig pedig ne aggódj, semmi baj nem lesz. 15+6 mk
3/7 anonim válasza:
Ez normális..26 hetes vagyok és még mindig ez van..legalább is azt mondja a doki!!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így egy kicsit megnyugodtam!! Hétfőig pedig jó sokat pihenek :)
2014. máj. 9. 12:10
5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Igazad van, nem teher hanem tervezett baba! :)
2014. máj. 9. 12:12
6/7 anonim válasza:
magnézium és pihenés csodát tesz :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 9. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!