Tudom hogy unalmas, de válaszolnátok? Hány százalék hogy terhes lehetek?
Szóval.... Tegnap szeretkeztem a párommal de kiszakadt a gumi :( 18-án kellene megjönnie. Tehát már csak 9 nap. Elvileg túl vagyok a 12. Napon. Soha nem számolgattam semmit úgyhogy nem is nagyon értem :)
Már van egy 7 hónapos kislányunk, tervezünk másikat de nem most.
Szerintetek hány százalék hogy becsúszott a második? Aki ért a számolgatáshoz :) köszi.
50,00%
vagy terhes leszel, vagy nem.
Ha 18-án kellene megjönnie, akkor normál ciklushossz mellett 4-én ovuláltál. Tegnap 8. volt, így elvileg nem lehetsz terhes, de egyrészt semmit nem tudni arról, milyen hosszúak a ciklusaid, másrészt pedig létezik spontán ovuláció is.
Százalékot szerintem senki nem tud mondani, de még ha úgy is lenne, hogy 1%, akkor is esély az is.
Ciklusod visszatért már? Szoptatsz még? Ha igen, mennyit? Ezeket mind-mind ismerni kellene. Ha menstruálsz már, figyelned kellene, mikor van ovulációd , és annak megfelelően élni a házaséletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!