Ha valaki azt meséli, már régóta próbálkoznak, nagyon szeretnének gyereket, de nem sikerült eddig a teherbeesés, mit érdemes mondani?
Azt, hogy szurkolsz nekik es kivanod, hogy minel elobb babazhassanak.
Nem kell tanacsot adni, foleg nem azt mondani, hogy ne gorcsoljnek ra. Ugyis stresszelnek nelkul is.
(Nekunk 10 honap utan jott ossze)
Nekünk 2 év után lombikkal jött össze.
A legjobb amit mondhattak csak annyi volt, hogy szorítunk nektek, stb.
A legszarabb a ne görcsöljetek rá és társai.
Azt nem vettem volna biztatásnak hogy lombikkal lehet, mert volt egy időszak mikor úgy tűnt hogy azzal se. Sajnos nem mindenkinek jön össze még lombikkal se.....
Aki eddig ilyenbe engem beavatott, mind hozzám közelálló ember volt. Így, tudtam, hogy a szorítok nektek, sokat nem segít. Az egyik barátnőmnek pl. ajánlottam jó orvost, aki végre elindította őket egy normális úton és végül az Ő közreműködésével 10 év után babázhatnak. :) Persze nem azt mondom, hogy miattam van most gyermekük, mert nagyon-nagyon megdolgoztak, megszenvedtek érte! De ha csak azt mondogatom, hogy szorítok azzal nem segítek.
Én szívesen böngészek a neten, ha olyasmit olvasok ami hasznos lehet, azt tovább adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!