Megjött az afp eredményem. Szerintetek?
Nekem 0.6 volt (nálunk 0,7-től volt jó), tehát alacsony.
Lányom 4 éves, makk egészséges.
Mivel minden lelet, minden érték jó volt mellette, ezért nem is foglalkoztak vele a dokik.
S egy jó hír: meg fog szűnni ez a vizsgálat. Szerintem épp csak arra volt jó, hogy ijesztgesse az anyukákat.
Ha minden más vizsgálaton jók az értékek, akkor nem kell aggódni.
Ja, de amúgy a te értéked végképp jó. Szóval no para.
:)
Képzeljétek nálunk nem 0.7-től hanem 0.9-től jó az eredmény
És egy olyan levelet küldtek,hogy majdnem elsírtam magam :-(
"Az ön afp eredménye kóros elváltozást mutat. (0.88mom)
Haladéktalanul keresse fel a nőgyógyászati ambulanciát"
Az orvosom azt mondta tépjem szét a levelet :-D
Amúgy a terhességi kis könyvben az AFP vérvétel rublika ki is van húzva, tehát be sem fogják írni!
Üdv!
Szerintem is jó. Nekem pont ugyanennyi volt, de a korom miatt egyébként is küldtek genetikai tanácsadásra. Elöször a doki csak a leleteimet nézte (soha semmi gond nem volt) és megkérdezte, hogy mi tulajdonképpen miért is jöttünk :)
Mondtam, hogy a korom miatt. Ő meg közölte, hogy jó akkor ő el is enged mehetünk haza :), mert az ultrahang is negatív, meg az addigi leleteim is. Amúgy meg júliustól nem is kell majd ez a vizsgálat. Úgyhogy kirándultunk egyet :)
Teljesen jó. Nálunk 0,5 felett nem foglalkoznak vele.
Viszont jövő hónaptól már abszolút kikerül a terhesgondozási protokollból - nem véletlenül :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!