Nincsenek "igazi" terhes tüneteim?
Sziasztok!
A terhességem nagyon elején tartok (5.hét), viszont azon kívül, hogy fájnak és
nőnek a melleim, meg enyhén puffadok, és picivel fáradtabb vagyok, semmi bajom. A hányingeres-hányós dolgok később jönnek? Vagy lehet nem is lesz? Ez nem "rossz"? Néha megszédülök, de az sem számottevő. Köszönöm a válaszaitokat!
Szia:) ne aggódj,egyáltalán nem baj,hogy még nincsenek. Majd lesznek. És ha nem,hát szerencsésebb fajta vagy:)
Kellemes babavárást:)
szia, a nőknek töredéke hány csak, ezért olyan vicces hogy ettől félnek a leginkább.
Én egyszer sem hánytam amúgy, a 6. héten volt egy kis mellfeszülés, meg füldugulás, majd a 8. héttől gyomorégés. És ezzel kb. ki is merültek a terhes tüneteim. örülj, hogy neked sincs, hidd el lesz még elég nehézség amit el kell viselned a terhesség során :)
Normális, ha nincsenek tüneteid. Szedj terhes vitamint, és már most kezdj el nagyon ügyelni az étkezésedre, attól hogy nincs hányingered, valószínűleg jó étvágyad lesz, de nagyon figyelj oda mennyit eszel, én is itt rontottam el és most +18 kg-nál tartok :) boldog babavárást
3 gyerek
soha semmilyen terhességi tünetem nem volt
max az elején kicsit fáradtabb voltam
de ennyi
még a 40ik héten is mentem intéztem házimunkáztam .-)
inkább örülj h nincs "tünet" :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!