Kinek mi vált be terhesség alatti székrekedésre?
Figyelt kérdés
+1 hetes vagyok, sok vizet iszom, próbálok rostdúsan étkezni, mégis gond a nagy wczés, ami ezelőtt sose volt. Gondolom a terhesvitaminban lévő vas is okozhatja. Vagy van olyan vitamin, ami nem okoz ilyen tüneteket? Hipp Natalt szedek. Köszönöm!2014. máj. 17. 09:15
11/14 anonim válasza:
Ha nem tablettara gondoltal akkor mindenkepp a szilvat ajanlanam barmilyen formaban.En azelott 4-5naponta mentem wc- re aminek szep kis aranyer lett a mara az eredmenye...Amiota szilvat eszem minden nap konnyen megy a dolog! :) 27 hkm
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. máj. 17. 13:02
13/14 anonim válasza:
Nekem a TAMARINE lekvàrt nem ajánlottàk ahogyan màr irtàk.Gyógynövényboltba kérdeztem ott a TAMARINLAX lekvárt ajánlottak azt nyugodtan szedheti a kismama.Nekem bevàlt. De a sok főzelék gyümi zöldség ezeket pròbàld ki:-)
14/14 anonim válasza:
Szia Nálam az ananász tett csodát, minden reggel vagy eperrel össze turmixolva vagy magában feldarabolva eszem.
(ha mód van rá ne konzervet vegyél, hanem friss gyümölcsöt)
Nálam nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!