Létezne, hogy a magzatvizem szivárog?
Ha átlátszó a színe a folyásodnak és többször is tapasztalod egy nap alatt,hogy folyik,és elázik a bugyid is,akkor elképzelhető,hogy a magzatvized szivárog.
Nekem az első babával éjjel folyt el,2 nagyobb bluggy formájában jött a víz,nem lehetett összetéveszteni semmivel.Frankón elázott az ágy alattam,mintha bepisiltem volna.
Ha jól tudom,lehet olyan betétet kapni(nem tudom hol,és hogy mennyiért)
ami kimutatja,hogy magzatvíz-e,vagy nem.
Elszíneződik talán?!!!!
De ha erre gyanakszol,inkább a dokidat kéne felhívnod,vagy bemenni a kórházba.
Első babás anyukák nemigen tudják milyen az ha szivárog, szóval sztem menj le a patikába kérj olyat,kitudja...és jobb megijedni mint félni ^^
De amúgy a wv-papíros trükköt is ajánlják,de sztem az folyásnál is át tud ázni :D ^^
Drága alakmusz 3000 ft.Elmész és a dokid megnézi!!
Én is azt hittem, olyan sok volt és vizszeru, ha nem volt rajtam semmi, folyt le a combomon...
És nem az volt, csak bővebb folyás, és semmi baci.
38 h km
Csajok, nekem lakmusszal nézte a szülész, és a szivárgó magzatvizre azt mondta nem az... erről ennyit. A váltásnak kellett felvilágosítani a hölgyet, hogy 1 az mvíz, 2 a szép enyhén sárgás vízet nem kell lakmusszal ellenőrizni+ a véres nyákdugó(neg. bacis lelet)
Csak azért, hogy ha valamit nem figyelsz, akkor lakmusszal is el lehet szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!