27 hetesen kis has?!
sziasztok !
27 hetes terhes vagyok es nagyon kicsi a hasam... olyan mint masnak 4 honapos terhesen... Nagyon zavar :/ 92 centi a haskorfogatom... Nem hiztam sokat eddig kb 7 kilot.
A terhessegem elott 62 kilo voltam es 180 cm. Lehet , hogy a vekony testalkatom miatt nem nő úgy a hasam mint másnak? Haton fekve olyan a hasam mint terhessegem elott mikor jol laktam.
Nagyon aggaszt :( 20.heten voltam utoljara uh-on akkor minden jo volt es a baba meretei is megfeleloek voltak. Remelem nincs baja neki.
Szerintetek fog még nőni a hasam vagy nem lesz nekem nagy?
Nektek mekkora volt ilyenkor?

válasza:

válasza:

válasza:Ertem :)
Remelem akkor nincs semmi baj :)
Koszi a valaszokat :)

válasza:Ketteshez csatlakozom.
Hasonlóan magas ismerőssel egyszerre voltunk terhesek. Én 155 cm vagyok, ő 180 körül. Neki alig volt hasa, míg az enyém hatalmas volt. Egyszerűen bennem nem volt hely a medence és a rekeszizom között, így előrefelé tudott csak növekedni. Neki jóval hosszabb volt a felsőteste, így függőleges irányban jobban tudott terjeszkedni a méh.
Egyébként nekem annyira feszült minden, hogy szülés után napokig csak hasleszorítóval tudtam felállni. A rekeszizmom annyira kifeszült a terhesség alatt, hogy függőleges helyzetben berogyott a hasüregbe, én meg erősen szédültem, légszomjam volt. A szükséges feszítő erőt a fűző adta, amíg a rekeszizom visszahúzódott a helyére és normálisan tudtam lélegezni.

válasza:

válasza:Ebben a pillanatban tettem fel egy kérdést én is, hogy kicsi a pocim. Akkor láttam meg a te kérdésedet.
Aki régen ismer, dícséri a méretét, aki idegen, rögtön "de kicsi a hasad."
Tavaly 24 hetesen elhalt a babám, és én még jobban rettegek, akkor is azt hallgattam folyamatosan, hogy kicsi a hasam.
Tegnap és ma is megjegyezte 2 távolabbi ismerős, hogy kics. Azóta mindenféle rémképzeteim vannak. :/
183 vagyok, és 75 kg-mal kezdtem, semmi súgyfelesleggel. Eddig 8 kg-ot híztam.
Remélem én is, hogy nincs baj, de annyira beparáztattak, hogy jövő héten megnézetem magam. 2 hete még nem volt baj. :(

válasza:Én 174 cm vagyok és 62 kg körül kezdtem mindkét terhességemet. Kicsi volt a hasam az orvosom szerint is, de mondta, hogy biztos a magasságom miatt van.
Az első szülésemet indították a 41. héten, mikor megvizsgált a szülésznő és mérte a hasamat, azt mondta, hogy "Pici is, puha is, biztos szülni jött?", a másodiknál csak annyit kérdeztek, hogy "Ultrahangon minden rendben volt?" Mind a két lányom teljesen egészséges :)
Na akkor mostmár megnyugodhatok :D
köszi a valaszokat :))

válasza:Szerintem se izgulj, nekem még a tiednél is kisebb hasam volt az első terhességemnél. Szülni a 39 hét negyedik napján mentem 94 cm haskörfogattal és 10 kg plusszal. De a gyerekem (lány) makk egészséges lett, picivel több mint három kiló, és jó hosszú (55) cm.
Kíváncsi is leszek, hogy a mostani terhességemnél mekkora hasam lesz (még nagyon az elején vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
8-9 hetesen nem volt semmi. 10-11 hetes lehettem amikor tapintással olyan volt mintha a méhem érezném és valamivel nagyobb lett azóta. Én ha nagyon figyelem oldalról tükörben látszik nadrág nélkül. Férjemnek meg tapintással tűnt fel a különbség. Lehetséges? Első baba.
Hány hetesen volt ennyi az érték? Kellett vele feküdni, vagy elég volt a több pihenés?
Sajnos eddig nem tudtam meg venni a vitamint mert csak a fonotsabbat a magnéziumot és a maltofer fol tablettát mert vérszegény vagyok. Viszont most már páromnak is sikerült munkához jutni és már megtudom venni nagyon szeretném már elkezdeni, az Elevit mellett...
Hiába eszek csokit, vagy fekszem le, meg se mozdul.
Nekem ma 3008 grammot mondtak és szüléshez ideális pózban fekszik. Még 2-3 hetet jósoltak. Szerintetek valós lehet?
Jók ezek a méretek? BPD: 85,4 FOD:100 THQ: 80 FL: 64 mm.azt néztem a feje alapján 34 hetesnek felel meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!