Baj ha 14 hetesen még nem volt laborvizsgálatom?
Szia. Én 5 hetesen voltam először uh aztán két hét múlva megint akkor már volt szívhang. A doki azonnal felküldött tanácsadásra kiskönyvet csináltatni. Ott kaptam laborbeutalót szóltak hogy menni kell fogászatra és belgyógyászatra és erre van 4 hetem mert akkor kell jelentkezni legközelebb tanácsadáson ahova majd minden alkalommal kell vinnem vizeletet amit helyben megvizsgálnak. Ha mindez megvan akkor mehetek vissza a dokihoz aki majd megvizsgál és mondja mi a többi teendő, mikor kell legközelebb uh-ra vagy egyéb vizsgálatra menni. Ezen kívül volt a 12.héten uh én voltam a 16.héten is uh.on utána levették az afp-t ami nálunk 2kémcső volt és ha ennek megjön az eredménye akkor megyünk genetikai uh. Itt Szolnok megyében ezek kötelező vizsgálatok, máshol nemigen tudom hogy megy.
18hetes km
5:28-as vagyok.
Nálunk az sztk protokoll szerint bizonyított terhességnél(van szívhang-kb 8.hét)azonnal kiadják a rutinlabor beutalót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!