Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma bekerültem az ügyeletre mert reggel pisilésnél benyilalt a hasam,derekam,vesém. Mindenem. Nagyon szúr a hasam ha pisilek. Azthittem felfáztam. Doki látott,tökéletes a cukrom és a vizelet eredményem is.

Hozzátartozik,hogy óránként kell pisilnem és lassan 3-4 hete vannak halvány pozi tesztjeim. 2 hete semmit sem látott a doki. A halvány az tényleg halvány,tehát fényképezve nem is biztos hogy látszódna.

1 hete kezdődött ez a hasfeszülés,szúrás,ami magnéziumra el is múlt de ma ugye a derekam is leakar szakadni ha pisilek és teljesen besurgároz az egész alhasam. Leginkább a bal oldalam de a jobb is benyilal néha.

Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Kedden megyek nőgyógyászhoz de eléggé aggódok.

2016. jún. 19. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is de akkor nem kedden hanem azonnal kell menni az órvoshoz,mert ha tényleg méhenkívüli akkor azonnal kezelni kell.
2016. jún. 19. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Kellene... De az ügyeleten mindenki magasról szart rám.
2016. jún. 19. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez sajnos tényleg gyanús! Holnap első a doki vagy ügyelet, ha véreznél/barnáznál!
2016. jún. 19. 13:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Doki óta semmi bajom. Érdekes ez is...

De persze holnap doki .

2016. jún. 19. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ajjjajj...nagyon gyanús.
2016. jún. 19. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Mára minden panaszom megszűnt. Ez valami vihar előtti csend lehet?
2016. jún. 20. 07:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi újság? Drukkolok!
2016. jún. 20. 18:42
 8/8 A kérdező kommentje:

8 hetes a babám :)

Jó helyen vaan :)

2016. jún. 21. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!