Ti mikor mondtátok el a szüleiteknek, ismerősök/barátoknak hogy kisbabát vártok? Ill. milyen körülmények között?
anyuéknak 9 hetesen, anyósoméknak 12 hetesen. Utóbbiaknak azért olyan későn, mert volt egy vetélésem és ők már öregek, nem bírtak volna ki egy újabbat. De amúgy hiba volt, mert ennél meg amnió kellett, szóval a 18. hétig nem tudtuk, el kell-e vetetni.
A szülőknek csak úgy mondtuk el, barátok észrevették, a munkahelyemen szintén 18. héten.
En anyukamat vittem pont haza amikor mondtam neki, hogy befutok egy tesztert a patikaba.. 10 percenkent hivott hogy mi lett ugy hogy o azonnal megtudta,nalunk a hir gyorsan terjed ugy hogy testvereim 10mp-re ra tudtak anyutol :) paromnak aznap volt a nevnapja ugyhogy nagy ajandek volt:) , ismerosoknek 10-12het korul mondtuk el :)
19hkm
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Boldog babavárást mindenkinek.
Dokihoz jövő héten kérek időpontot, remélem minden rendben lesz.
Anyukamnak mindenképpen el fogom mondani, a többi még várhat.
Párom rögtön megtudta mert együtt teszteltünk. Az én családomnak és barátaimnak is rögtön elmondtam a teszt után.
Utána voltam UH-n kétszer azóta. Úgy volt, hogy a második ultrahangvizsgálatnál a férjem is elmondja az ő családjának, csak nem volt otthon mindenki amikor találkozott velük ezért még mindig nem tudják...
De hamarosan majd csak megtudják, szerintem a 12. héten már tudni fogják ha találkozik velük.
11+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!