Felfázás szerű érzés terhesség alatt?
Nekem amikor ilyen érzésem volt, az valóban felfázás volt. Nem fájt a pisilés, csak ingerem volt. Mivel hétvége volt az orvos azt mondta, kezdjem el a tőzegáfonya kapszulát és ha nem múlik látogassam meg. Monuralt írt fel, az segített és a tőzegáfonyát azóta is szedem.
Lehetséges, hogy nyomja a vesédet, hólyagodat. Esetleg egy kérdést megérne a dokitól.
Nem felfázásszerű, hanem felfázás lesz ez. nem kell az összes tünetnek fennállnia ahhoz, hogy az húgyhólyag probléma legyen.
Egy vizelettesztet írass ki vagy csináltass magánlaborban.
Szia, nekem is ilyen jellegű problémáim vannak úgy kb. 4 hete kezdődött. Elküldtek vizelet vizsgálatra ami negatív lett, majd ezzel lezárták a sztorit. Szerintem nyomhatja a hólyagot, és nálam még a medencémet is, mert időnként olyan idegszálakban lesz órákig tartó görcs, hogy még a magnézium sem segít. Azért látogass el a dokihoz, bármi lehetséges sajnos
20 hkm
azért nem rohanok laborra mert az előző terhességemnél is volt párszor ilyen és 1 napon belül elmúltak...egyébként szerdán voltam gyorsteszten a védőnőnél..abban már látszódnia kellett volna nem? vagy ott baktériumot nem néznek?
amúgy szerintem is ez lehet hogy felfázás mert egyre többször kell pisilni, a vizelés továbbra sem fáj, és ami furcsa hogy csak bizonyos pózokban fáj...na mindegy, ha holnapig nem javul megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!