Szigorú só és fűszerszegény diétánál miket esztek?
Figyelt kérdés
Írnàtok példàkat?2016. jún. 28. 17:45
1/4 anonim válasza:
Zöldfüszereket lehet használni. Emellett a zöldségfélék igen változatosak ízben is, meg elkészítési módban is.
2/4 anonim válasza:
Ma voltam Védőnőnél úgyan ezt kell tartanom 22 N 12 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Én ezt a kórházban csináltam az utolsó 3hétben. Nem mondom, hogy nem esett rosszul, de kibírható. Reggelire, vacsorára szinte mindig kefírt adtak, főtt tojást, kenyér helyett fonott kalácsot, kemény sajtot, natur túrót-mondjuk ezzel nem tudom, mit kellett golna csinálnom... Nincs margarin, felvágott, májkrém, kolbász.... ebédre 'menza leves' volt rendszerint, abszolut sómentesen, én nem tudtam megenni. De a rántott hús fűszer nélkül megszokható, volt gyümölcsleves, palacsinta, paradicsomos húsgombóc... a főzelék is kibírható, a rizs is, meg a sült krumpli. a nővérkék javasolták, hogy lehet kapni bioboltokban vmi spéci sót, ami fogyasztható, de végül nem hozattam magamnak. Próbáld ki, ha nagyon nem birod nélküle. Egyébként nagyon sokat használ a diéta, rólam a 3 hét alatt 20kiló víz ment le -ikreket vártam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen.
Mindenképp odafigyelek!
Kipróbálom.
2016. jún. 29. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!