Ti mit csináltatok, amikor már mindennel készen voltatok, és már csak a baba hiányzott?
33 hetes vagyok, és semmi dolgom. Unatkozok és nagyon várom már, hogy megszülessen a babánk. Már készen van a szoba, minden ki van mosva és vasalva, a kiságy is áll, a lakást már minden négyzetcentit kitakarítottam. Nincs semmi dolgom. És semmi nem köt le, csak arra tudok gondolni, hogy mikor indul már be a szülés. Persze még reméljük 3-4 hetet bent marad minimum. Augusztusra vagyok csak kiírva. Nem dolgozok, már hónapok óta itthon vagyok.
Próbálom elterelni a figyelmem, sorozatot nézek, olvasok, de semmi se jó. Csak a babára tudok gondolni. Ti mit csináltatok az utolsó hetekben? Hogyan tereltétek el a figyelmetek?
33hkm
Én is nagyon vártam a babám másra nem is tudtam gondolni a 32. hetre kesz volt a szobaja amit én terveztem. A bébiőr, a legzesfigyelő, a hőmérő a legapróbb részletekig minden. Azt gondoltam még sok időm lesz es mit fogok en csinalni. Aztán a 35. Heten megszületett úgyhogy jol jott hogy mar minden kesz volt.
En is sokat takarítottam raerős időmben, volt is mit a ket szintes viszonylag nagy hazunkban. Olvastam sokat gondoltam erre nem igazan lesz a jövőben időm, moziba ilyesmi. Próbalj olyan elfoglaltsagot keresni, amit szeretsz, de a baba miatt egy időre nem tudsz majd vele foglalkozni. Azt nem mondom, hogy pihenj mert en sem tudtam semmi tenni soha :)
Keress a meskán vagy a pinteresten ilyen kézzel készíthető dolgokat. Pl. filcből a baba nevét megvarrhatod (kiságyra, falra, ajtóra), forgót vagy egyéb dekorációt csinálhatsz a szobájába. Én ezt tenném, csak nekem nem bírja a kezem, mert zsibbad.
Én a 30. hétben vagyok, és ugyanígy szenvedek. Annyi, hogy még nem vagyok mindennel kész, van heti tennivalóm, de akkor is nagyon várom a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!