Terhesség alatt használt valaki közületek aloe vera first-öt irrigálásra és a zöld krémet utána kúpként? Szerintetek lehet használni, ha sok a baci a vizeletbe?

válasza::) Köszi a gyors választ! Kedden megyek a dokihoz, kitartok addig. :)
Neked is jó babavárást kívánok!

válasza:Kedves olvasó!
Amennyiben neked is hasonló jellegű kérdéseid vannak, szívesen összehozlak olyan orvossal, akinek több éves személyes és szakmai tapasztalata van ezekről a termékekről és személyre szabott válaszokat tud adni neked - ingyen. Ha olyan orvost kérdezel, aki annyit tud róluk, mint az első válaszoló, azzal nem sokra mégy...
Kapcsolódó kérdések:
12+5 hetes vagyok
Én elejétől kezdve zöld teáztam.(2lit vízbe 2 filtert áztattam ki,ez a napi adagom)Majd kb.3 hete a tesóm lecseszett,hogy hogy csinálhatom stb.,stb. ... abbahagytam,el is kezdtem vizesedni.Most 3. napja újra iszom,és múlik a vizesedés. 32 hetes UH-n azt mondták,hogy...
Most olvasgatom itt az oldalon,hogy nem.Pedig én egész terhesség alatt napi fél liter zöld teát ittam,Teekanne Zen Chai-t.Mi baj lehet töle?Miért a fekete tea jobb?Vagy a színezett gyümölcsteák?Én azt hittem a zöld tea a legegészségesebb! 36 hetes vagyok
Nagyon jól esik. főzősre gondolok,nem bolti üvegesre.
pl. csalát tea, állítólag a zöld teának is van enyhe vízhajtó hatása... Mivel küzdjek a vizesedés ellen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!