Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok náthás megbetege...

Mit gondoltok náthás megbetegedésre jó e a gyömbéres mézes tea?

Figyelt kérdés

Sok mindent hallottam de nagyon nem jó már 3 napja az orrom folyik, faj a torkom .

24 hkm

2018. nov. 4. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Ha megbízható helyről van a méz ( listeriosis miatt)

Gyömbért kis mennyiségben szabad

Izmokra hatással van ha sokat fogyasztasz koraszülést okozHAT

Hagymatea??

Nekem használt

2018. nov. 4. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Együtt érzek, bár segíteni sokat nem tudok... Én még csak 8. hetes vagyok a második babámmal de 3. napja én is szenvedek a náthától. Nem elég a folyamatos émelygés, még ez is, ráadásul itt van a 21 hónaposom is aki után muszáj szaladni. Nagy dózisú c vitamint szedek, echinacea cseppet szedek és csipkebogyó teát iszom. Más egyebet én se tudok kitalálni, terhesen nem sok mindent lehet sajnos...
2018. nov. 4. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Első, ne beszélj ostobaságot, a méz nem okoz liszterózist, te a botulizmusra gondolsz, azt pedig nem a terhes nőkre veszélyes, hanem az egy év alatt gyerekekre.
2018. nov. 4. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Placebonak tökéletes. Ha tényleg beteg vagy, menj orvoshoz!
2018. nov. 4. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A méz nem okoz listerózist! Ha ennyire félsz tőle, akkor ne egyél zöldségeket (pl. előrecsomagolt zacskósat), vagy fagyasztott zöldséget nyersen, mert szinte mind ferzőtött vele, csak úgy szólok, mint szakmabeli.

A náthát vírus okozza. Sok mindent nem tudsz tenni ellene, meg kell várni, míg kiürül. FOgyassz sok folyadékot, az használ. A gyömbér teát úgy csináld, hogy megpucolod a gyömbért, ráöntöd a forró vizet és hagyod állni. Rakhatsz bele mézet is. Mikor már nem forró, csak iható hőmérsékletű, akkor rakj bele citromot is. De a gyömbért lehet csak magába is rágcsálni.

Ezen kívül az inhalálás még jó lehet, nem engedi, hogy a váladék esetleg bent maradjon és tovább fertőzzön.

Én ezeket tudom javasolni, nekem a nátha sosem tart pár napnál tovább

2018. nov. 4. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, igyad nyugodtan, lehet terhesen fogyasztani. Én fokhagymát szoktam enni nyersen egy kis krumplival, az tényleg kidugitja az orrot, nagyon hatásos.
2018. nov. 4. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Herbalmed torokcukorka kismamáknak is ajánlott torokfájásra. A fokhagyma szokott még gyorsítani nekem a gyógyulásban ha náthás vagyok.
2018. nov. 4. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:

3.

5.

[link]

Bocsi ha "ostoba" vagyok

Clostridium botulinum jellemzőbb a kolbászokban

Botulizmus sokkal ritkább mézben, mint a listerosis

Egyébként elevenemben találtatok, ez a szakmám.

(Élelmiszermérnök.. Tartósítás szakiránnyal)

Tehát megbízható helyről lehet...

2018. nov. 4. 19:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Kezdek jobban lenni nagyon sok teát iszok!
2018. nov. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!