Mi a baj a Marcell névvel, szerintetek is "nagyon ronda név"?
szerintem sincs vele semmi baj..az a fő hogy nektek tetsszen..kiváncsi vagyok anyósod milyen nevet adni neki...
nekunk amikor még nem tudtuk hogy kislány nagy büszkén mondta anyósom hogy legyen péter cseppet se gáz hogy máté a vezetéknév...máté péter:)pff...:)))
Nekem is tetszik, az unokaocsemet igy hivjak es soha senki sem fikazta le a nevet. Sem csaladban, sem mastol nem hallottam negativ kritikat. Sot, az oviban o az egyetlen Marcell.
Nemtom, hogy miert gondolja barki is, hogy mas gyerekenek a nevet van joga fikazni. Engem a baratnom kergetett az oruletbe azzal, hogy nem tetszett neki a lanynev, amit a ferjem valasztott. Az elso terhessegem alatt ahanyszor talalkoztunk, annyiszor hallgattam vegig, hogy fohaszkodik, hogy nehogy lany legyen. Amikor kiderult, hogy fiu, akkor is mindig hallgattam, hogy milyen szerencses a gyerek, hogy nem lany lett. Ez ment a hetedik honapig. Akkor ugy kiosztottam, hogy a szemembe sem mert nezni napokig.
A masodik terhessegemnel mar nemes egyszeruseggel el sem mondtam neki, hogy babat varok addig, amig ki nem derult a neme. Fiu lett ismet. ETtol fuggetlenul ha a harmadik lany lesz, akkor is kiosztjuk vegre azt a nevet. :-)
En azt mondanam anyoseknak a helyedben, hogy a fiadnak ket utoneve lesz, megpedig Gaspar es Gyozo. Es megkoszonnem, hogy lebeszeltek a Marcellrol, mert ez igy sokkal jobb. Es tartanam magam ehhez vegig, csak szules utan szolnek, hogy Marcell lett. Akkor mar tuti orulnenek, hogy nem Gaspar Gyozike lesz az unokajuk.
A Jázmin nagyon szép.
A Marcell nekem is tetszik.Igaz becézve kisfiús, de amúgy nagyon szép, gondolkodtam is rajta anno, de Patrik lett:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!