Költözés Sopronba Valaki ismerkedni?
Nyáron költözünk
Nehezen illeszkedek be félek az új környezettől
Sulit egyenlőre nem tudok mondani
Soproniak valaki ismerkedni?
Félek úgy elmenni hogy nem ismerek senkit mert elő jön a szorongásom 😅
Kapcsolódó kérdések:
Most költöztem egy kisvárosba (2000 lakos kb) át és első nap amikor pakoltunk ki a teherautóból az utcánkban elsétált egy lány. Kedvesnek tűnt, hangosan köszönt és hát megtetszett.. Semmit nem tudok róla csak a nevét sikerült kiderítenem és megtaláltam facebookon,...
Leszbikus vagyok, par honapja koltoztem nemetorszagba, memmingenbe. Nehezen baratkozok, altalaban probalok nemetul beszelni, de nem mindig megy olyankor atvaltok angolra. Kornyekbeli melegekkel, leszbikusokkal szeretnek ismerkedni, beszelgetni. Heterokkal is szivesen...
Augusztusban költözünk München közelébe egy kis városba. Lenne pár kérdésem néhány dologgal kapcsolatban. Például az iskolával:) 17/L
Vagy csak infók ezekről amit ismertek? Vagy tanács, hogy kiköltözéshez miket intézzek el. Esetleg, hogy albérletek vagy stúdió házak vagy olyan kollégium szerű /amiben csak egy szobat bérlek és a konyha meg a fürdő közös/? Ezekről pl árba ismeritek kb hogy mennyi? Vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!