Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Költözés Sopronba Valaki...

Költözés Sopronba Valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nyáron költözünk

Nehezen illeszkedek be félek az új környezettől

Sulit egyenlőre nem tudok mondani

Soproniak valaki ismerkedni?

Félek úgy elmenni hogy nem ismerek senkit mert elő jön a szorongásom 😅

2021. jan. 19. 17:20
 1/2 anonim válasza:
Kamu
2021. dec. 10. 04:59
 2/2 anonim válasza:
Pedig mèg örültem is volna egy Soproni havernak... De mindegy..
dec. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Lányok ti mit szólnátok ahhoz ha egy srác bejelölne titeket facebookon és szeretne veletek beszélgetni/ismerkedni?

Most költöztem egy kisvárosba (2000 lakos kb) át és első nap amikor pakoltunk ki a teherautóból az utcánkban elsétált egy lány. Kedvesnek tűnt, hangosan köszönt és hát megtetszett.. Semmit nem tudok róla csak a nevét sikerült kiderítenem és megtaláltam facebookon,...

Olyan oldalak ahol ismerkedni lehet nemetekkel? Leszbikus lanyokkal, vagy meleg fiukkal. Nem feltetlenul tarskereso.

Leszbikus vagyok, par honapja koltoztem nemetorszagba, memmingenbe. Nehezen baratkozok, altalaban probalok nemetul beszelni, de nem mindig megy olyankor atvaltok angolra. Kornyekbeli melegekkel, leszbikusokkal szeretnek ismerkedni, beszelgetni. Heterokkal is szivesen...

Hol tudnék Németországban élő magyar fiatalokkal ismerkedni?

Augusztusban költözünk München közelébe egy kis városba. Lenne pár kérdésem néhány dologgal kapcsolatban. Például az iskolával:) 17/L

Japánba költözés érdekelne és, hogy linkelnétek olyan oldalt amin tudok ismerkedni japánokkal? Esetleg egy jó oldalt linkelni ösztöndíjas cserediákos...

Vagy csak infók ezekről amit ismertek? Vagy tanács, hogy kiköltözéshez miket intézzek el. Esetleg, hogy albérletek vagy stúdió házak vagy olyan kollégium szerű /amiben csak egy szobat bérlek és a konyha meg a fürdő közös/? Ezekről pl árba ismeritek kb hogy mennyi? Vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!