Férfiak mi a tapasztalatotok Tinderrel?
A nők nagy általánosságban csak arra használják, hogy boostolják az egójukat a matchek mennyiségével. Ugyan randiztam sok lannyal tinderről, meg ismerek több olyan párt akik ott ismerkedtek meg, és évek óta egyutt vannak. De nem egyszerű bárkivel komolyabb dolgot kialakítani, lehet az az oka, hogy nincs kapacitásuk egy emberre jobban odafigyelni, mert 100 an írnak nekik, nemtudom. Egy biztos, különlegesnek kell lenni, hogy felfigyeljenek az emberre. Ha az első képed nem jó, se a többit, se a leírásod nem olvassák el, siman offolnak :D
Ha van kérdésed írj.
23/F
Kínszenvedés. Kb 10ből 2-3 aki válaszol egyáltalán a matchek közül, ezekből is nagyon ritka akivel a találkozásig el lehet jutni egyáltalán, nem hogy kapcsolat alakuljon ki. A nők egyáltalán nem veszik komolyan a netes ismerkedést, csak akkor azt nem értem minek regisztrálnak...
Ha Facebookon jelölgetsz random csajokat tapasztalataim szerint jobb arányban válaszolnak mint társkeresőkön. Nem tudom miért.
Ugyanaz, mint a többi társkeresővel.
A fővárosba és nagyobb városokba koncentrálódik a komoly keresők többsége, a többi területen ennek a huszada van, azok is szinte mindig ugyanazok, akik 10 éve vannak.
Akármikor regisztrálok, mindig ugyanazok az arcok mindenhol, teljesen elveszi a kedvem.
Ha Pesten keresek, akkor óriási a választék, kipróbáltam 1 hónapos ottlétem alatt. De Bugyornémedi-Alsón nagyon nehéz dolga van az embernek, ha nem akar legalább 1 órát utazni, a kocsi meg kötelező, mert a nők többsége azonnal dobbant ha elmondod nekik, hogy a kőbánkistoszói buszmegállóban kellene találkozni.
Forrás? Ugyanis homlokegyenest az ellenkezőjét állítja a wiki: "...azért csinálták a Tindert és elődjét, hogy az ismerkedés stresszmentesebb legyen".
A többit csak hozzáképzelted, mert sokan csak erre használják a társkeresőket általában nulla sikerrel.
De nem erre lett kitalálva.
Nekem a tinderrol matchen kivul nem sikerult tovabbjutni sose max szia szia nem tudom miert
Badoon meg egy csomoszor volt tok jo csetelès es tovabb
( Ez mondjuk par eve volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!