Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak/van még olyan lányok...

Vannak/van még olyan lányok akik nem szeretnek beülni egy fiúval pl étterembe,moziba stb randizni?

Figyelt kérdés

2024. febr. 1. 16:29
1 2
 1/13 anonim válasza:
A mozit nem nagyon szeretem mint randi helyszínt, mert nem lehet közben beszélgetni. Máshová szeretek beülni.
2024. febr. 1. 16:48
 2/13 anonim válasza:
A mozi meg pl a koncert, színház az elején hülyeség, mert nem tudtok beszélgetni, ismerkedni. Az étterem, kávézó rendben van szerintem.
2024. febr. 1. 16:50
 3/13 anonim válasza:
Én nem szerettem, de aztán éhesek lettünk.
2024. febr. 1. 16:55
 4/13 anonim válasza:
Akkor mi lenne egy jó randi program szerinted?
2024. febr. 1. 17:01
 5/13 anonim válasza:
Allatkert
2024. febr. 1. 18:03
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es szerintem ezek tokeletes randik!de nem nekem, mert csak en vagyok ilyen! Nem a helyekkel van bajom!hanem pl nagyon zavarba vagyok a sractol es enni se merek a srac elott
2024. febr. 1. 18:41
 7/13 anonim válasza:
Jobban szeretem a programos randikat, mint a beülősöket, pont azért, mert a beülős nekem kínosabb. Nálam pl. tök jó randi egy kirándulás, városnézés, állatkert, korcsolyázás
2024. febr. 1. 19:53
 8/13 anonim válasza:
én ezért szeretek nőkkel ilyen helyekre menni mert nem kell hallgatnom az életüket..
2024. febr. 1. 22:14
 9/13 anonim válasza:
A legtöbb lány a legjobban a fiúba szeret beleülni,ott nem tiltakoznak :)
2024. febr. 2. 06:00
 10/13 anonim válasza:
#8 főnyeremény lehetsz. minek mész el velük akárhova ha nem is érdekelnek?
2024. febr. 2. 09:20
1 2

További kérdések:

Vannak itt lányok/nők akik szeretik a rendhagyó cukiságokat?

Ugrópókok, molylepkék, dongók, gyíkok. Szerintem nagyon cukik és szívesen ismerkednék olyanomkal akik szintén így gondolják, de a legtöbben írtóznak tőlük. ☹️ 33/f

Van itt egy középkorú 40 plusszos nő aki, szívesen ismerkednek velem Győr környékéről?

32 éves férfi vagyok és 40 plusszos nőt keresek. Magamról majd még üzenetben elmondok mindent.

Szombathelyen illetve mellette szeretnék idősebb nőkkel ismerkedni?

25 éves pasi vagyok, Szombathelyen vagy környékén akik szeretnének ismerkedni velem? Privátban többet is el tudok mondani magamról akinek felkeltettem az érdeklődését.

Netes nőknek is fontos a biztos biztonság?

Komoly szándékkal ismerkednék 25-35 éves korú, független nővel. Viszont nekem szexben fontos a biztonság. Szóval csak olyan nő jöhet szóba, aki -úgy mint én- hajlandó elmenni teljes körű STD\STI szűrésre. Ha valaki úgy érzi neku is fontosabb neki a biztonság mint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!