Szűz férfinak segítene vki?
Asperger szindrómás nőket keresek akik talán elfogadóbbak.
30+ férfi vagyok és szűz.
Hogy hogy jutottam ide az hosszú inkább az ASD-ből ered..
Egy olyan nőt szeretnék akivel elveszíthetem vagy rövid ideig együtt lehetnék tapasztalatot szerezni.
Vagy olyanokat csinálni amiket egy barátnővel szoktak.
Moziba járni,túrázni koncertre menni együtt filmezni ilyenek.
Illetve beszélgetni az autizmusról sokat!
Magamról annyit hogy magas vékony vagyok,jóképűnek babaarcúnak mondtak mindig.
A mérettemmel sincs probléma.
Sok nő kezdeményezett de nem jutott dűlőre velem.
Ha tudnál segíteni kérlek írj!
Ha csak beszélgetünk már az is jó.
Köszönöm!
"Egy olyan nőt szeretnék akivel elveszíthetem vagy rövid ideig együtt lehetnék tapasztalatot szerezni."
Ezért a szolgáltatásért mit kínálsz részedröl?
1
Az ilyennek meg pszichiáter kell, kóros arroganciára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Sürgősségi műtétem volt, másnap látogatási időben bent volt nálam jó barátom meg anyám. Pont akkor jött be párom is, aki bejött,odaköszönt, majd felháborodva távozott olyan 25 másodperc után. Nem sokkal erre írt egy üzenetet,hogy mekkora gci vagyok ,hogy én mindenkit...
Páromat kérdeztem este, h miért mindent én csinálok, holott nem csak én élek egyedül. Lennének dolgok, amiket meg tudna csinálni ő is. Nem mosás, főzés ilyesmit, hanem pl kivinni a szemetet. Válasza az volt, hát éppen meg tudná... nem mondta tovább, de gondolom az...
Addig nem lehetne szundítania egyet még ezeket a melókat a nő elvégzi? vagy elmennie otthonról mondjuk horgászni vagy valami más elfoglaltságot keresnie?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!