Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz férfinak segítene vki?

Szűz férfinak segítene vki?

Figyelt kérdés

Asperger szindrómás nőket keresek akik talán elfogadóbbak.

30+ férfi vagyok és szűz.

Hogy hogy jutottam ide az hosszú inkább az ASD-ből ered..

Egy olyan nőt szeretnék akivel elveszíthetem vagy rövid ideig együtt lehetnék tapasztalatot szerezni.

Vagy olyanokat csinálni amiket egy barátnővel szoktak.

Moziba járni,túrázni koncertre menni együtt filmezni ilyenek.

Illetve beszélgetni az autizmusról sokat!

Magamról annyit hogy magas vékony vagyok,jóképűnek babaarcúnak mondtak mindig.

A mérettemmel sincs probléma.

Sok nő kezdeményezett de nem jutott dűlőre velem.

Ha tudnál segíteni kérlek írj!

Ha csak beszélgetünk már az is jó.

Köszönöm!

tegnap 14:17
 1/4 anonim válasza:
Igen, a roszlanyok.hu-n találsz segítséget.
tegnap 15:55
 2/4 anonim válasza:
És lehet korosabb az asszony, aki magas és izmos? Nem az a lágy fajta.
tegnap 16:33
 3/4 anonim válasza:

"Egy olyan nőt szeretnék akivel elveszíthetem vagy rövid ideig együtt lehetnék tapasztalatot szerezni."

Ezért a szolgáltatásért mit kínálsz részedröl?

ma 15:42
 4/4 anonim válasza:

1

Az ilyennek meg pszichiáter kell, kóros arroganciára. :D

ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Normális hogy azért nem érzi magát férfinak,mert a családom és a barátaim is segítenek?

Sürgősségi műtétem volt, másnap látogatási időben bent volt nálam jó barátom meg anyám. Pont akkor jött be párom is, aki bejött,odaköszönt, majd felháborodva távozott olyan 25 másodperc után. Nem sokkal erre írt egy üzenetet,hogy mekkora gci vagyok ,hogy én mindenkit...

Nem kell otthon tényleg segítenie semmit a férfinak? Vagy csak az enyém gondolja így?

Páromat kérdeztem este, h miért mindent én csinálok, holott nem csak én élek egyedül. Lennének dolgok, amiket meg tudna csinálni ő is. Nem mosás, főzés ilyesmit, hanem pl kivinni a szemetet. Válasza az volt, hát éppen meg tudná... nem mondta tovább, de gondolom az...

Muszáj egy férfinak segítenie a takarításban?

Addig nem lehetne szundítania egyet még ezeket a melókat a nő elvégzi? vagy elmennie otthonról mondjuk horgászni vagy valami más elfoglaltságot keresnie?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!