Mióta számít szervízkönyvnek az autószerelőnél kapott papírok🤣😐?

válasza:

válasza:Úgy gondolod szervíz könyvet nem lehet pénzért szerezni ?
Arra is van bőven esély hogy igazak a fecnik. Az előző szerelőm is mindig adott "szállító levelet"hogy miket javított és mi mennyi volt

válasza:Szóval kapsz egy korrektül vezetett szervizkönyvet, ehhez csatolt számlákkal a felhasznált anyagokról és az elvégzett munkákról.
Mindez időrendben, korrekt módon lefűzve.
És ezek után te mégis bizalmatlan vagy?
Nahát, micsoda vásárlójelöltek vannak! :D
Kapcsolódó kérdések:
szóval az a kérdés hogy ezt a "rezsi óradíjat" akkor is fizetni kell amikor még nem csinál semmit csak ott áll az autó, vagy csak szerelési idő alatt, vagy mikor, mi alapján számolják ki hány órát kell fizetni? Mennyi az általános rezsi óradíj? 5.000HUF + ÁFA jónak vagy rossznak számít?
Kicserélte 2 nap alatt elhoztam de még mindig kopog valami rosszabb utakon. Visszavittem azt mondta megnézi,de már ott van 4-5 napja,minden nap hívom mi újság mindig azt mondja nem tudta megnézni mert tele van a műhelye szerelőt nem mertem lecseszni (elég baráti áron...
Tudom hogy nagy csodát ne várjak és nem is várok valamint attól függ hogy ki hogy használta előtte de azért még 800.000.Ft-900.000.Ft ért csak lehet egy jó kocsit kapni? Pedálok kopása, kormány kopása, ajtóhézagok egyenletessége, olajfolyás mi van még? Mindenképp...
Hallottam, hogy szlovákiában, olcsóbb, és nem annyira kukacoskodók a vizsgabiztosok mint itt magyarországon. Kérdésem az lenne, hogy annélkül, hogy szlovák papír alá kerüljön a kocsi, azaz továbbra is a magyar papírokkal használhassam, meg lehet-e oldani, hogy egy...
Csak az egyik keréknél kérném a fékmunkahenger cseréjét, meg esetleg a fékcsőét is. A másik keréknél megcsináltam, de itt be van rohadva a csavar. Mennyibe kerül egy ilyen szerelés?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!