Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta számít szervízkönyvnek...

Mióta számít szervízkönyvnek az autószerelőnél kapott papírok🤣😐?

Figyelt kérdés
Felháborító, hogy használtautót akarok venni és beixelik van szervizkönyv azt csak... papírok vannak amit hadjuk mennyi pénzért bárki megcsinál.

2019. aug. 27. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
A legjobb helyre írtad be a panaszod.
2019. aug. 27. 17:28
 2/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
83%

Úgy gondolod szervíz könyvet nem lehet pénzért szerezni ?

Arra is van bőven esély hogy igazak a fecnik. Az előző szerelőm is mindig adott "szállító levelet"hogy miket javított és mi mennyi volt

2019. aug. 27. 17:58
 3/5 Bubu2 válasza:
65%
Csupán a bizalomról szól a dolog, meg hogy el hiszed e akárkinek is.
2019. aug. 27. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Szóval kapsz egy korrektül vezetett szervizkönyvet, ehhez csatolt számlákkal a felhasznált anyagokról és az elvégzett munkákról.

Mindez időrendben, korrekt módon lefűzve.

És ezek után te mégis bizalmatlan vagy?

Nahát, micsoda vásárlójelöltek vannak! :D

2019. aug. 27. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem! Azt mondják van vezetett szervízkönyv! Aztán nincsen csak egy 70500km-és futás teljesítményű papír valamiről, autó aminek nincs vezetve előtte semmije.
2019. aug. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Rezsi óradíj mit jelent autószerelőnél és mennyi az általános?

szóval az a kérdés hogy ezt a "rezsi óradíjat" akkor is fizetni kell amikor még nem csinál semmit csak ott áll az autó, vagy csak szerelési idő alatt, vagy mikor, mi alapján számolják ki hány órát kell fizetni? Mennyi az általános rezsi óradíj? 5.000HUF + ÁFA jónak vagy rossznak számít?

Ez természetes, hogy egy lengőkarcseréért ott kell hagyni 1 hétre az autószerelőnél az autót?

Kicserélte 2 nap alatt elhoztam de még mindig kopog valami rosszabb utakon. Visszavittem azt mondta megnézi,de már ott van 4-5 napja,minden nap hívom mi újság mindig azt mondja nem tudta megnézni mert tele van a műhelye szerelőt nem mertem lecseszni (elég baráti áron...

Te miket nézel egy autón vásárláskor hogy minél többet kideríts az állapotáról? Nyilván a km nem mérvadó mert annyit tesznek bele amennyit akarnak...

Tudom hogy nagy csodát ne várjak és nem is várok valamint attól függ hogy ki hogy használta előtte de azért még 800.000.Ft-900.000.Ft ért csak lehet egy jó kocsit kapni? Pedálok kopása, kormány kopása, ajtóhézagok egyenletessége, olajfolyás mi van még? Mindenképp...

Szlovák autószerelőnél magyar autó műszakizatása?

Hallottam, hogy szlovákiában, olcsóbb, és nem annyira kukacoskodók a vizsgabiztosok mint itt magyarországon. Kérdésem az lenne, hogy annélkül, hogy szlovák papír alá kerüljön a kocsi, azaz továbbra is a magyar papírokkal használhassam, meg lehet-e oldani, hogy egy...

Autószerelőnél lehet ilyen munkát kérni?

Csak az egyik keréknél kérném a fékmunkahenger cseréjét, meg esetleg a fékcsőét is. A másik keréknél megcsináltam, de itt be van rohadva a csavar. Mennyibe kerül egy ilyen szerelés?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!