Motorvezérlő hiba hibakód nélkül az lehetséges?

válasza:Elvileg lehetséges. A motorvezérlő nem teszteli saját magát, csak a külső szenzorok értékeit figyeli, hogy reálisak-e. Pl. lehet egy rossz forrasztás a nyomtatott áramkörben.
De ettől egyáltalán nem biztos, hogy ez van. A motrvezérlőre csak akkor szokták mondani, hogy hibás, ha minden mást kizártak.
Pl. itt van egy video, hogy hogyan tesztelik a melegedésre kontakthibás kompjuter. 8:28-tól

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Van egy 2002-es Skoda Fabia 1.4 16v 100Le benzines autó. Rendszeresen visszatér a 441-es hibakód, és hidegen néha berángat az autó. Ez a hibakód a "szellőztető rndszer helytelen működését" jelzi. Ezzel kapcsolatban már kicseréltem pár alkatrészt:...
BMW-hez használnám hibakódolvasásra és törlésre. Amiket találtam, az mind gagyi webshopos, és csak futárral történő kiszállítás működik náluk. Én személyesen szeretném átvenni, vagy legalább csomagautomata. Futárra nem szeretnék várni. Van valami tipp, hogy hol érdemes venni, és pontosan milyet?
"Srs a biztonsági rendszer meghibásodása látogassa meg a műhelyt"
Korábban működött, talált is egy hibakódot, törölni is tudtam. Azóta viszont az Istenért nem akar csatlakozni az ECUhoz. :)
(Hiba kód nincs, NYOMÁSSZABÁLYZÓ KICERÉLVE MIND A KETTŐ ILLETVE A Érzékelő, töltőnyomás is.)
Terhelésnél csörög a kis köbcentis motor, kopogásérzékelő biztos van a motoron, de semmilyen hibakódot nem ír. Volt valakinek ilyen hibája?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!