Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható forrásból, rendben...

Megbízható forrásból, rendben tartott 10-15 éves “jobb” autó (Volvo, Toyota, németek stb…) vagy 3-5 éves “kommersz” márka (Hyundai, Ford, Skoda, franciák…) egyes típusait érdemesebb vásárolni 2-3 millió környékén?

Figyelt kérdés
Nem nagyon foglalkoztatnak az autók, de szükségem van egy hosszabb távra szóló (még 5-10 év minimum), megbízható, könnyen kezelhető és nem drága fenntartású autóra, aminek esetleg a teljesítménye sem rossz (a típus valamilyen sedan lenne, de nem fontos, lényeg az 5 ajtó - ezért esett ki a háromajtós Volvo). Köszi!

2022. jan. 1. 09:11
A kérdező szavazást indított:
Régebbi minőség
Új kommersz
Nem lehet megmondani
Más alternatíva
19 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen szempont lenne, hogy nem futott annyit egy új (talán) és az is, hogy a régebbi talán kevésbé könnyen hibásodik meg - ha megéri, 4 közelébe is felmegyek egy Volvo S60-ért, de akár még a Hyundai kisebb típusai is szóba jöhetnek…
2022. jan. 1. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

'régebbi talán kevésbé könnyen hibásodik meg'

ööö... hogy mi????

2022. jan. 1. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

4 millióért én a helyedben vennék egy 3-5 éves Toyotát. És akkor keverted az újságot a megbízhatósággal.

Egyébként meg a Kia, Hyundai, Renault, Peugeot abszolút jó autók és csak azok hangoztatják, hogy "szarfrancia", akik a rozsdás Mazda világában élnek. Valamikor 30 évvel ezelőtt igaz volt, de már régen nem az. Bátran vehetsz egy fiatal franciát, nem lesz vele semmi bajod.

2022. jan. 1. 09:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is néztem őket, azok valóban elérhető és szép autók 4-5 évesen (2-3 közt). A 4 az már kicsit a plafon felett lenne, de bevallom, ott inkább a gyönyörű, 6-7 éves Volvo típusokat fizetem meg, a Toyota helyett viszont nyugodt szívvel veszek minőségi franciát (vagy Nissan, Seat, Ford, Opel, Mitsubishi), ha azok is jót gyártanak - a Mazda híre nem annyira jó).
2022. jan. 1. 09:34
 5/9 A kérdező kommentje:
A régebbi típus kevesebb hibáját azért feltételeztem, mert nincs annyi elektronika vagy tervezett elavulás…
2022. jan. 1. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező. Én azokra emberekre hallgatok akik autókkal foglalkoznak, pl: autó szerelőket szinte régebbi(15-20éves autókkal látok, ami nem véletlen) . Ugyanakkora futástelsítménnyel azért lesz több bajod egy újabb autóval mert sokkal bonyolultabb mint korábbi társai. Minden szoftveresen vezérelve stb. Ma már más elvek alapján gyártanak a lényeg hogy garanciáig kibírja az autó. Az egyik ismerősömék nem szegények, egy bömöst simán fent tudnának tartatani. Viszont vette egy patika állapotú 2005-ös corollát, ami érthető.
2022. jan. 1. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Érdekes, pl. Mitsubishi Space Star rengeteg van fenn a legnagyobb portálon, kevés kilométer, olcsó, egész szép is, de ennek lehet oka… ezzel együtt koreai és japán lehet a legjobb, ugye?
2022. jan. 1. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Én 10 éves autót vettem ilyen áron, '19 elején. Eddig teljesen problémamentes. Az tény, hogy hosszas kutatómunka előzte meg, mire kiválasztottam a megfelelő motort és felszereltséget. Újabb autót is vehettem volna ilyen áron, de csak valami kis városi cirkálót, aminél nagyobbat akartam.
2022. jan. 1. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, a kis 10-es, 20-as Hyundai-okat is nézem, egész rendben vannak, meglátom… milyet vettél?
2022. jan. 1. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Tumormarker vizsgálat vérből mennyire megbízható?

Ha rendben vannak az értékek, tényleg kizárható a daganatos megbetegedés vagy nem érdemes ilyet csináltatni?

Ha leadtam a szerelonek egy autot forgalmival kulccsal, es 2 napja nem erem el, hivott szamon elofizeto nem kapcsolhato, vagy kicsorog, az auto...

az auto erteke kb 8ezer eur, nemet rendszamos, munkalapot szokas adni az auto atvetelekor, vagy ez nem szokas magyarorszagon?

Digitalflash.eu-ról rendelt már valaki?

Ha igen akkor minden rendben volt a termékekkel? Számítógép alkatrészeket szeretnék vásárolni és ezen az oldalon lényegesebben olcsóbbak, mint a többin de pont ezért egy kicsit félek, hogy megbízható-e az oldal

Az autoalkatreszek24.hu oldal mennyire megbízható?

Valósak az áraik, van gond szállítással, rendben vannak a termékeik, stb?

Az Audioll megbízható hangszerkereskedő?

Aki rendelt, minden rendben volt, megvolt minden, nem volt sérült, működött, garanciák, egyéb?

Factcool oldalról kérnék véleményeket. Megbízható?

Mennyi idő alatt jön meg a rendelés? A méretezés rendben van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!