Régebben,a pandémia előtt mennyit kellett várni egy új autóra,rendelés esetén?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 07:26
1/13 anonim 

válasza:

Én amikor rendeltem de igaz régebben, akkor 4 hónapra gyártották le.
2/13 anonim 

válasza:

2018-ban rendeltem új autót, nagyon gazdag felszereltséggel nem tömegmotorral. December 22-én adtam le a rendelést. Február elején volt a szalonban az autó, 13-án vehettem át. Tehát 2-3 hónap. De nyilván márka- típusfüggő is.
3/13 anonim 

válasza:

2019-ben rendeltünk Toyotát, június végén, szeptember közepén jött meg.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most 6-8 hónapot mondtak.
2022. máj. 14. 07:57
5/13 anonim 

válasza:

Az még teljesen jó a körülményekhez képest. Van olyan, ahol most 1-1,5 évet mondanak és a rendeléskori árra sem vállalnak garanciát.
6/13 A kérdező kommentje:
Na ne..elveszik az ember életkedvét is.visszajönnek a merkúros idők.ok hogy drágább lesz mert romlik a forint,de másfél év rengeteg idő.
2022. máj. 14. 08:12
7/13 anonim 

válasza:

A családban eddig így alakultak:
2004-ben kb. 2 hetet
2009-ben egyik hétfőn meg lett rendelve, még azon a héten pénteken el is hozhattuk
2018-ban a szalonban kiállított autó lett megvéve, szóval csak papírozás volt
8/13 A kérdező kommentje:
7) az más,azok nem konkrét rendelésre legyártott autók voltak.
2022. máj. 14. 08:51
9/13 anonim 

válasza:

#7-es vagyok, azért lett volna nekünk is olyan opció amikor az autót választottunk, hogy vagy 4 hónap várakozás, szóval értem a kérdést. Bár az ilyen 1 év és társai elég durvák...
Kellően drága dolgot az ember úgy szeret venni, ha azonnal meg is kapja...
10/13 A kérdező kommentje:
Így van.meg aztán a saját autó amit beszámíttatok,az is öregszik másfél év alatt és kezdődhet újra a matek.
Ami autót kinéztem annak 4 millióval emelkedett a katalógus ára 2020-hoz képest.
2022. máj. 14. 09:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!