Mi ez? Hogy lehet ezt eltávolítani a zárról, hogy ki tudjam nyitni az ajtót?
Aksi lemerult, kifeszíteni nem tudom. Az aksit sem tudom máshogy kivenni. Ford focus.

válasza:Szerintem ezt a zárat kiherélték és ledugózták, mert normáls esetben így nézne ki.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Otthon autót mostam, a szélvédőt nem töröltem át utána és ahogy megszáradt rajta a víz ilyen foltos lett, mintha vízkő vagy a klór lenne. Azóta többször próbáltam megtisztítani ablaktisztítóval de nem hozza le, de még a szélvédőmosó sem. Hogyan/mivel tudnám letisztítani?
Egy fekete autóról van szó, tehát az apró hajszálkarcok gyönyörűen látszanak rajta. Van valami tisztítószer vagy akármi ami ezeket “eltűnteti”? Polírozással nem akarok foglalkozni, hanem valami amit ha rákenek vagy megmosom vele, akkor nem látszik. Illetve olyan...
Sziasztok! Van egy nyikorgásom a motortérbe amit szeretnék beazonosítani. Először az ékszíjat szedném le, hogy biztosan tudjam hogy nem a vezérléstől jön a hang. A kérdés, hogy ha eltávolítom az ékszíjat, akkor be tudom indítani? Nem tudom, hogy esetleg az olajpumpa...
Az éjszaka folyamán valaki le lopta a kocsimról az emblémát. De ami rosszabb, hogy úgy lopta le hogy azokat a pöcköket amik az emblémát tartották beletörtek a karosszériába. Hogyan lehetne azokat eltávolítani, hogy a karosszéria ne sérüljön? Csomagtartóról van szó,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!