Alapjáraton csattogó hang slussz kulcs elfordítás után 3/4 másodperc után vajon mi ?
Adott egy 2003-mas Ford Fusion 1.4tdci
A napokban alapjáraton csattogó hang jött elő,ékszijak környékéről de enyhe gázadásra eltűnik, sebesség fokozatoknal is csak akkor jön elő ha a fordulatszám 1300-1400 alatt van,a hang slussz kulcs elfordítás után nem egyből jön elő hanem 3-4 MP után....
Azt vettem észre ha fény szórót kapcsolok,lég kondit stb akkor erősebb a zaj de a ritmus talán enyhén szaporább,akut néztem nincs le merülve
Ezek szerint a generátor tölt,viszont az utolsó tankolásnál nagyon kevés üzemanyag volt benne valamit esetleg fel szivhatott a szűrő, porlasztó,innyektor ?
Már korábban feltettem a kérdést de a sok troll huszár úgy érezte ha elsőnek kommentel "bármit beroffent" akkor kap valami díjat
Akkor minek ez az oldal ha nem lehet véleményt kérdezni ?
Minden kérdésre ami az oldalon van elég lenne annyi vidd szerelőhöz mehetsz orvoshoz stb stb stb azt hogy a nagy semmit ide böfögted azért kár volt fel kelned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!