Akkusaru-zsírt érdemes használni, vagy kamu az egész?

válasza:

válasza:

válasza:Ha tényleg árulnak drága pénzért olyan zsírt aminek az a neve, hogy akkusaru zsír akkor az jó nagy kamu 😃
Bármilyen zsír jó oda és kell is, hogy ne oxidálódjon el a saru.

válasza:Nem kell az sose.
A saru nem oxidálódik el.

válasza:Ártani, nem ártasz vele, de véleményem szerit felesleges erre külön pénzt kiadni. Gyárilag sem kenik össze ilyennel az autógyárban az első beszerelésű akkukat, a garanciaidőt (3-5-7 évet) így is röhögve kibírják oxidáció nélkül.
Eddig soha egyik autóm akkujára se kentem semmit. Mégis 7-9 évet gond nélkül kibírtak az akkuk, szemmel látható oxidáció nélkül. Meg rá se gyógyult soha a saru az akkupólusokra, gond nélkül lejött mindig. Akkucserekor a saru belsejét kicsit megdrótkefézem, a következő akku élettartamát simán kiszolgálja.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
MEnnyiben dobja meg a kraftot?
Három állás van a szívató kapcsolóján. Ha ilyen 15°C körüli időben a hideg motort szívatón indítja az ember, mennyi idő után érdemes már átállítani hogy több levegőt kapjon a motor? 1-2 perc nagyobb gázon történő használat után már nyugodtan lehet?
Amikor kora reggel fagypont alá esik a hőmérséklet, hamar jegesedik kívül a szélvédő. Van -e olyan jégoldó, ami hatékonyan oldja a jeget és nem hagy foltot a szélvédőn? Esetleg más módszer, hogy ne kelljen kaparni a jeget?
Ezalatt úgy értem, hogy nem baj, ha elveri a jégeső, nem baj, ha áruház parkolóban rányitják az ajtót, vagy én nyitom neki valaminek, nem kell mániákusan minden kátyút kikerülni vele, nem probléma, ha meghúzzák, vagy megkarcolják (vagy éppen nekem nem sikerül a...
Ételfutár vagyok VW Caddy 1.9 TDI-vel, és 8 liter az átlagfogyasztás. A főnököm emiatt háborog, és azt mondja, hogy ne használjam a légkondit, mert úgysincs semmi érteme ha 15 percenként megállítom a motort, hogy felvigyem a kaját.
Eddig castrol 5w40 volt benne, de nem tudom, hogy melyik es milyen marka a megfelelo?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!