Adathor kérdése:
Motor biztosíték ugyanaz ,mint a személy autóè?
Figyelt kérdés
Nincs helyzetjelzőm és tompítottam.
Mit kell tudnom q cserèről?
Márka és tipusra vannak ezek vagy ,a biztositèkot kell mondanom ,hogy hanyas?
Fogalmam nincs. Sorry ha valakinek ez egyértelmű
tegnap 20:34
1/7 anonim 

válasza:

Egyformák a biztosítékok, csak az Amper más.
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval csak deritsem ki melyik és mekkora amperű ment ki és vegyek olyat?
tegnap 20:50
3/7 anonim 

válasza:

Méretben más lehet a motoré mint az autoé. Az én Suzuki DL-emben legalábbis keskenyebbek vannak,mint a kocsimban.
Viszont ha nem bizti, akkor elképzelhető, hogy az inditógomb érintkezőit kell megcsiszolni, már ha a te motorod is leveszi a világítást amíg indítozol. Az én motorotípusomnál ez gyakori hiba.
4/7 anonim 

válasza:

Személyautóban is van legalább 3 fajta méret. Én a vásárlás előtt mindenképp ellenőrizném, hogy milyen kell bele.
De az is kérdéses, hogy mitől ment ki a biztosíték. Mert csak úgy magától nem szokott.
5/7 anonim 

válasza:

Van pár típusa a biztosítékoknak, nem attól függ, hogy motorban vagy traktorban van.
7/7 anonim 

válasza:

Milyen motorod van? Az enyémen leveszem az ülést meg az egyik oldalsó burkolatot, és ott van sorban mind, egyszerűbb megnézni, mint itt megkérdezni. Még egyszerűbb az ülés alatti pótkészletet és/vagy a kézikönyvet megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!