Az autóbontósoknak maga az autó súlya sokat hozhat a konyhára ? Mert kb.1000 kg egy autó és már magából az autóból ha tovább adják mint fémhulladék abból nagy haszon lehet ?

válasza:Szerintem nem. Ha veszek egy tonna vasat 100 fityernyákért, az rendben van.
De ha veszek egy autót, amiben a vas egy tonna, azért legfeljebb 60 fityernyákot adok. Miért? Azért mert a vas ugyanannyi, de az utóbbival dolgoznom kell. El kell távolítanom mindent, ami nem vas. Munka. És meg is kell szabadulnom tőle, legális megoldással. Még az is lehet, hogy nekem kell fizetni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ennek a mai balesetnek a galériájában láttam ezt a szokatlan műszaki mentési eljárást.Nem trélerre tették, hanem ilyen markolóval amit a méhtelepen is használnak felemelték és bedobták a konténerbe, ezzel mégjobban össze roncsolva.Persze, tudom, hogy az említett...
Azon kívül persze, hogy saját költségemen elbattyogok vele a helyi hulladékudvarban és ingyen otthagyom. Az ilyen "dobjam ki az erdő szélére" meg hasonló okosságokat, inkább hagyjuk!
Most olvastam hogy államosítják a roncsautó bontó telepeket meg a fémhulladék telepeket, ami azt jelenti, hogy nagyon sok bontó be fog zárni mert ellehetetlenítik őket. Felénk az egyik már most végkiárusítást hirdet a Facebook oldalán. Azt hallani, hogy...
Van egy utcán álló részben már lebontott autó, nagyjából már csak a váza (tengely) van, meg a műkődésképtelen motorja , váltórésze meg némi kasztni és burkolati elem, tehát bontó, roncsos nem veszi át így és a hulladéktelep is csak úgy,ha elviszik és szét van vágva 3...
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy ismer-e valaki olyan fémhulladék kereskedést Fejér megyében ahol nem csak átvesznek hanem adnak is el fémhulladékot kilós áron. Régen ott volt a homoksori vastelep Székesfehérváron, de az már sajnos úgy tudom megszűnt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!