Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetséges az,hogy...

Hogy lehetséges az,hogy leadott egy alkatrész nélküli autót méhtelepen egy roma ? Lehetséges ez ? (kiszedte az alkatrészeket 1 nap alatt írta aztán írta,hogy a többit betette,leadta vastelepen) Lehetséges ez vagy kamu? Átvehetnek autót a méhtelepek?

Figyelt kérdés
2025. nov. 8. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Szétvágva, szétszedve apránként simán le tudják adni....

Egyben nem.

2025. nov. 8. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan vesznek át szétvágott vagy akár egész autót a méh telepek.

Egy ilyen mellett melózok, folyamatosan hozzák ide a kibelezett kasztnikat, de érdekes módon, mindig 6 óra körül, amíg nem világosodik.

A telep sima fém átvevőhely, nem bontó.

2025. nov. 8. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Egy újabb bontós kérdést láthatunk.
2025. nov. 8. 16:19
 4/11 A kérdező kommentje:
És ,hogy megy le a nevükről ha egyáltalán a nevükön van ? Tudtommal legálba bontási igazolással lehet végleg kivonatni autót amit okmányirodában le kell adni azt a papírt amit ad a bontó. Így ,hogy leadják a nevükön fog maradni.
2025. nov. 8. 16:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Mármint a vastelepen leadják a kocsit. Hármas te is láthatód mi folyik ott ha van facebookod. Nem értem milyen kérdést mondassz.
2025. nov. 8. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi személy vagy dobós cég nevére íratják.
2025. nov. 8. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A MÉH-telepek gazdái is általában cigányok. Szerintem több magyarázat nem kell.
2025. nov. 8. 16:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Életemben 1 méhtelepen voltam mert nem vasazásból élek. Na a tulaj cigó volt. Nem általánosítás ,de ezt nem gondoltam volna amit írsz hetes.
2025. nov. 8. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek leszarják a bontási igazolást, sőt a nevükre sem iratják az autót. A múltkor láttam,hogy az út mellett, kb 2 honapja veszteglő, és szétrabolt autot vittek el, valami maszek autószállitóval, az is biztos vasban végzi, ráadásul védve is van, hiszen nem ő vette meg.
2025. nov. 8. 17:31
 10/11 anonim válasza:
58%

"És ,hogy megy le a nevükről ha egyáltalán a nevükön van?"

Rendkívül egyszerűen. Papíron eladod külföldi állampolgárnak. Azonnal adhatod is le a rendszámot mert az autó végleg elhagyta az országot. Lehetőleg létező személynek add el, mert úgy hitelesebb. Én román hajléktalanoknak szoktam.

2025. nov. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy autót összetudna 0-ról rakni egy autószereléshez értő magánember az alkatrészeket alkatrészboltokban egyenként külön megvásárolva?

Vagy ez lehetetlen küldetés lenne, mert lenne olyan alkatrész, ami sehol nem kapható? Tegyük fel van szerelőműhelyem és szerszámom, szabály hogy csak új alkatrészt használhatok és nem használhatok donorként másik járművet. Az alkatrészeket úgy szerzem be, mint egy...

NTY alkatrészekkel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?

Nálam az egyik pár hónapot bírt, a másik már méretre sem passzolt. Én fogtam csak ki, vagy ennyire silány?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!