Hogy lehetséges az,hogy leadott egy alkatrész nélküli autót méhtelepen egy roma ? Lehetséges ez ? (kiszedte az alkatrészeket 1 nap alatt írta aztán írta,hogy a többit betette,leadta vastelepen) Lehetséges ez vagy kamu? Átvehetnek autót a méhtelepek?

válasza:Szétvágva, szétszedve apránként simán le tudják adni....
Egyben nem.

válasza:Folyamatosan vesznek át szétvágott vagy akár egész autót a méh telepek.
Egy ilyen mellett melózok, folyamatosan hozzák ide a kibelezett kasztnikat, de érdekes módon, mindig 6 óra körül, amíg nem világosodik.
A telep sima fém átvevőhely, nem bontó.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"És ,hogy megy le a nevükről ha egyáltalán a nevükön van?"
Rendkívül egyszerűen. Papíron eladod külföldi állampolgárnak. Azonnal adhatod is le a rendszámot mert az autó végleg elhagyta az országot. Lehetőleg létező személynek add el, mert úgy hitelesebb. Én román hajléktalanoknak szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Nem is tudom mik a hozzá hasonló évjáratú autók talán suzuki swiftek
Vagy ez lehetetlen küldetés lenne, mert lenne olyan alkatrész, ami sehol nem kapható? Tegyük fel van szerelőműhelyem és szerszámom, szabály hogy csak új alkatrészt használhatok és nem használhatok donorként másik járművet. Az alkatrészeket úgy szerzem be, mint egy...
(videókat látok neten,hogy összetörik a kasznit)
Nálam az egyik pár hónapot bírt, a másik már méretre sem passzolt. Én fogtam csak ki, vagy ennyire silány?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!