Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen automata váltós kocsit...

Milyen automata váltós kocsit éri meg venni 1.5 millio alatt? Régen manuálison tanultam vezetni, de nekem borzasztó idegesitő volt nőként hogy a forgalom, sebesesség, lámpák és járókelők mellett még a váltóval is kinlodjak. Tippek?

Figyelt kérdés

máj. 31. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Elektromosat, de az drágább.

Ami annyiba kerül arra majd kell költeni rendesen.

máj. 31. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

A váltó használata kb. 1%-át teszi ki azoknak a dolgoknak, amikkel vezetés közben foglalkoznod kell. Ha ezt az 1%-ot kiveszed a képletből, semmivel sem leszel előrébb. Ha problémát okoz a koncentrálás és odafigyelés, akkor azon az automataváltó semmit sem fog javítani. Inkább gondold át ezt még egyszer, mielőtt kimész közútra és megölsz valakit.

Mellesleg némi gyakorlattal az az 1% is megszűnik, mert zsigerből megy, nem koncentrálunk rá.

máj. 31. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Sok gondot levesz rólad az automata váltó, hülyeség az 1%.

A gond inkább az mit kapsz másfél millióért és az országban a kocsik 95%-a ebben a korban mind manuális.

máj. 31. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt nèztem ki: [link]
máj. 31. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi 2000-es évek eleji automata váltók még elég megbízhatóak.
jún. 1. 05:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez sokkal jobb választás, mert benzines, kevesebbet futott,és nem robotizált váltója, van mint a Toyotának, hanem hagyományos hidrodinamikus: [link]
jún. 8. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg Suzuki WagonR: [link]
jún. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Motornál még mindig van rutin vizsga?

Vagy ott is egyből forgalomba visznek?

Sávváltás bal oldalra. Régen voltam tanfolyamon, sokszor csináltam, alaposan, mégis fel kell tennem a kérdést, mert sok sofőr teljesen máshogy...

További kérdés, hogy a hátsó ablakig egészen hátra kell fordulni? Mert van egy rész, amit a karosszéria sajnos kitakar. Én eddig külvárosban vezettem Budapesten, mindig hátrafordultam egy pillanatra, de félek egy sűrű belvárosi forgalomban ez már túl sok időt elvesz. A...

Vontatózsámolyt forgalomba lehet állítani Magyarországon?

Kutya-nak becézik, itt-ott láttam már az országban, de rendszám egyiken sem volt. Egy tengely aminek van két kereket. A vontatni szánt jármű elejével felállnak rá, és így történik a vontatás.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!