Milyen automata váltós kocsit éri meg venni 1.5 millio alatt? Régen manuálison tanultam vezetni, de nekem borzasztó idegesitő volt nőként hogy a forgalom, sebesesség, lámpák és járókelők mellett még a váltóval is kinlodjak. Tippek?

válasza:Elektromosat, de az drágább.
Ami annyiba kerül arra majd kell költeni rendesen.

válasza:A váltó használata kb. 1%-át teszi ki azoknak a dolgoknak, amikkel vezetés közben foglalkoznod kell. Ha ezt az 1%-ot kiveszed a képletből, semmivel sem leszel előrébb. Ha problémát okoz a koncentrálás és odafigyelés, akkor azon az automataváltó semmit sem fog javítani. Inkább gondold át ezt még egyszer, mielőtt kimész közútra és megölsz valakit.
Mellesleg némi gyakorlattal az az 1% is megszűnik, mert zsigerből megy, nem koncentrálunk rá.

válasza:Sok gondot levesz rólad az automata váltó, hülyeség az 1%.
A gond inkább az mit kapsz másfél millióért és az országban a kocsik 95%-a ebben a korban mind manuális.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
az egy év alatt is használhatták, mivel magasabb a km-t jelez
Vagy ott is egyből forgalomba visznek?
További kérdés, hogy a hátsó ablakig egészen hátra kell fordulni? Mert van egy rész, amit a karosszéria sajnos kitakar. Én eddig külvárosban vezettem Budapesten, mindig hátrafordultam egy pillanatra, de félek egy sűrű belvárosi forgalomban ez már túl sok időt elvesz. A...
Kutya-nak becézik, itt-ott láttam már az országban, de rendszám egyiken sem volt. Egy tengely aminek van két kereket. A vontatni szánt jármű elejével felállnak rá, és így történik a vontatás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!