BMW M4 Competicio fenntartása mennyivel drágább az M Performace-hoz képest?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A kérdésem tulajdonosokhoz/valóban hozzáértőkhöz szólna, nem fikázós megmondóemberekhez.
Sziasztok! Tavasszal meglesz a B-s jogsim, szeptemberben megyek Budapestre egyetemre, addig szeretném letudni az A2-es jogsit is. Gondolkoztam a B125-ön is, aztán rájöttem, hogy hiába drágább 100-150 ezerrel az A2 és hiába több idő megcsinálni, így is olcsóbban jövök...
Nem is az üzemanyag vagy súly miatt, hanem pl. karbantartás…
A héten voltam előzetes műszakin (átvizsgálás) az autómmal, hogy kiderüljön, hogy mit kell rajta megcsinálnom a műszaki vizsgáig. Az észrevételek nagy része teljesen jogos volt, egy dolog viszont rendesen kiverte a biztosítékot.Az autóm típusát (direkt nem írnék...
Milyen autó és miért? Mi került sokba?
A napokban láttam egy ilyen autót az utcán és nagyon megtetszett. A használt piacon kb 220-300 ezek km-es modelleket láttam. Ha a vételáron felül az első szerviz alkalmával 1,5 milliót még rá tudnék szánni a rendbehozására, úgy érdemes megvenni? A rendbehozást követően...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!