Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW M4 Competicio fenntartása...

BMW M4 Competicio fenntartása mennyivel drágább az M Performace-hoz képest?

Figyelt kérdés
G22 M440i-tol váltanék G82 M4-re. Ennek a fenntartása nem különösebben drága. Nem az üzemanyagra gondolok, inkább szerviz, biztosítás.

tegnapelőtt 15:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mennyibe kerül fentartani napi használattal egy E90-es Sedan BMW-t? (N52 vagy N46 motorral)

A kérdésem tulajdonosokhoz/valóban hozzáértőkhöz szólna, nem fikázós megmondóemberekhez.

A2-es jogsival milyen teljesítménykategóriával kezdjek motorozni? Mit érdemes cserélni és milyen gyakran?

Sziasztok! Tavasszal meglesz a B-s jogsim, szeptemberben megyek Budapestre egyetemre, addig szeretném letudni az A2-es jogsit is. Gondolkoztam a B125-ön is, aztán rájöttem, hogy hiába drágább 100-150 ezerrel az A2 és hiába több idő megcsinálni, így is olcsóbban jövök...

Egy nagyobb autó (Peugeot 508) fenntartása valóban sokkal többe kerül, mint egy kisebb?

Nem is az üzemanyag vagy súly miatt, hanem pl. karbantartás…

Jogos a vizsgabiztos fenntartása az autóm lámpájával kapcsolatban?

A héten voltam előzetes műszakin (átvizsgálás) az autómmal, hogy kiderüljön, hogy mit kell rajta megcsinálnom a műszaki vizsgáig. Az észrevételek nagy része teljesen jogos volt, egy dolog viszont rendesen kiverte a biztosítékot.Az autóm típusát (direkt nem írnék...

Mennyire tartjátok drágának az autótok fenntartását?

Milyen autó és miért? Mi került sokba?

Nagyságrendileg mennyibe kerül egy Mercedes-Benz C 220 CDI W204 cupé fenntartása 7 fokozatú automata tiptronic váltóval?

A napokban láttam egy ilyen autót az utcán és nagyon megtetszett. A használt piacon kb 220-300 ezek km-es modelleket láttam. Ha a vételáron felül az első szerviz alkalmával 1,5 milliót még rá tudnék szánni a rendbehozására, úgy érdemes megvenni? A rendbehozást követően...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!