Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 26 fő út Sajóbábonyi elág ?

26 fő út Sajóbábonyi elág ?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át ment a piroson vagy csak az a sebeséget méri nagyon ideges vagyok tenaptol ez miatt .
tegnap 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sima térfigyelő kamera?

Az nem néz ilyeneket, nem is tud.

Ezek max balesetnél jönnek jól.

Szóval nem kell aggódnod, de legközelebb figyelj jobban a lámpákra. 🙂

tegnap 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem mindegy?

Ha büntetés lesz, akkor úgysem tehetsz már ellene semmit.

Lesz majdnem 2 hónapod befizetni a 80 ezres büntit (ha lesz).

tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

26 fő út Sajóbábonyi elág ?

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át...

Hogyan történt az a sajóbábonyi baleset?

Pár napja történt Sajóbábony térségében egy baleset. Egy közutas dolgozó hazafelé tartott a 26-os főúton, amikor észlelte, hogy a külső sávban áll egy autó. Megállt, hogy segítsen neki. Miközben álltak, hátulról elütötte őket egy személyautó, állítólag fékezés nélkül....

Hallottatok már Sajóbábonyról? Mit kell tudni róla?

Oda mennénk osztálykirándulásra az áltisimmel és nem valami biztató.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!