Mi a legmodernebb funkció, ami az autókban van? Használjátok?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Új autót akarok venni és ahogy nézem a felszereltségeket nem vagyok benne biztos, hogy nekem szükség van az alapnál magasabbra felszereltségre 20 éves kisautót cserélek le szóval nekem ezek az igényeim (és ezt a legtöbb már tudja alapból): - LED fényszóró, -...
Rengeteg szó esik azokról a dolgokról, amiket az emberek szarnak tartanak, például start/stop, érintőpanelek, csipog ha 0.05 másodpercnél hosszabbat mersz pislogni, stb. Amiről sosem hallani (csak a fizetett reklámokban), hogy mi az, ami szerinted egy pozitív...
Csak mert nálam nem váltogatja magátol hogy hogyan világítson! Vagy ennél az autónal pontosan mit csinál ez a funkció?
Összességében az automata váltó szerintem kifejezetten élvezetes hogy nem kell folyamatosan kuplongolni a dugóban városokban. Nem is értem mire a jó a manuális váltó pusztákon kivül (mert autóvezetés realitása folyamatos dugóban haladni)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!