Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legmodernebb funkció,...

Mi a legmodernebb funkció, ami az autókban van? Használjátok?

Figyelt kérdés

ma 07:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Az enyémben szervokormány, elektromos ablak és elektromos tükör és igen, használom.
ma 08:25
 2/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
Talán az adaptív tempomat. Használom, és nagyon szeretem.
ma 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Milyen funkció, extra, felszereltség, kényelmi-vezetést segítő plusz amik nélkül nem tudnád elképzelni az autózást?

Új autót akarok venni és ahogy nézem a felszereltségeket nem vagyok benne biztos, hogy nekem szükség van az alapnál magasabbra felszereltségre 20 éves kisautót cserélek le szóval nekem ezek az igényeim (és ezt a legtöbb már tudja alapból): - LED fényszóró, -...

Melyik az a modern funkció az autókban, ami szerinted jó?

Rengeteg szó esik azokról a dolgokról, amiket az emberek szarnak tartanak, például start/stop, érintőpanelek, csipog ha 0.05 másodpercnél hosszabbat mersz pislogni, stb. Amiről sosem hallani (csak a fizetett reklámokban), hogy mi az, ami szerinted egy pozitív...

Audi a4 b8 (2008) auto fényszoró pontosan mit csinál?

Csak mert nálam nem váltogatja magátol hogy hogyan világítson! Vagy ennél az autónal pontosan mit csinál ez a funkció?

Melyik a legfontosabb kényelmi funkció az automata váltó vagy klíma?

Összességében az automata váltó szerintem kifejezetten élvezetes hogy nem kell folyamatosan kuplongolni a dugóban városokban. Nem is értem mire a jó a manuális váltó pusztákon kivül (mert autóvezetés realitása folyamatos dugóban haladni)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!