Mi ez az új dili, hogy az emberek nem állítják le az autójukat, amíg bemennek pl. boltba?

válasza:

válasza:Nem elektromos autókat láttál? Mert azokban külön elektromos motorról lehet járatni a klímát, és elég hangos az is kívülről.
Kollégám, a Tesláján szokta elindítani a klímát, hogy mire 2-kor kijön, addigra hideg autóba üljön be.

válasza:A klíma miatt csinálják.
...hogy nehogy felmelegedjen az autó amíg bugriskám shoppingolni méltóztat.
Aztán majd ha jön a téli zimankó, akkor ugyanezek azért fogják járatni, hogy nehogy hidegebb autóba kelljen beülniük, mint amiből kiszálltak.

válasza:Több energia melegről lehűteni (és hidegről felmelegíteni) az autót, mint hagyni a klímát működni egyenletesen.
És igen: ha van ilyen lehetőségem, akkor hülye lennék nem használni.

válasza:Nesze neked hatósági ár. A világon egyre nehezebb energiához jutni, ami van azt meg egyre nehezebb szállítani (lásd iráni konfliktus), a magyar embert meg nemhogy spórolásra tanítanák, hanem még segítik is a pazarlásban.
A világ benzinkészlete nem közlekedésre megy el, hanem arra hogy az eltunyult tahóknak ne páljon be a shegge.

válasza:

válasza:"az én klímám egy csepp benzint sem fogyaszt amíg működik."
Csak azt ne mond, hogy elektromos kocsi. Az áram szerinted miből lesz? Virágporból?

válasza:

válasza:Nem müködik az önindítójuk 🤣🤣
Reggel betolják aztán estig nem állítják le.
Kapcsolódó kérdések:
Nemsokára vinném a kocsikámat, nincsen vele gond, 6 éves Suzuki Swift, 86 000 km-rel. Olajcsere is aktuális, gondolom ezek a szűrők (olaj, pollen) is. Nagyjából mire számíthatok? Azt hallottam, hogy az elmúlt két évben (uccsó vizsgám óta) jelentősen drágult mindent :(...
Sokan ekézik, kinevetik azokat a sofőröket akik önhibájukból összetörik a kocsijukat, mert mondjuk lesodródnak a nagy sebesség miatt, vagy mert "driftelni" próbálnak. Viszont ha egy profi versenyző töri meg a kocsit, akkor elintézik annyival, hogy hát ő az autó és a...
Igaz,hogy volt a ki 1millió km körül is elment egy autóval?
Pl mert mindig rendbe akarják tudni a féket, futóművet stb.
nemrég szereztem meg a jogsit,és szinte az összes ismerősöm próbàlta ràmsózni a sz*rjàt,vagy az apjàét. és amikor mondtam,köszi,de én mást keresek,fiatalabbat,vagy nagyobbat,vagy nagyobb motorral,stb,akkor mindig az volt a vàlasz,hogy de jó ez neked.nem szàmít,hogy 26...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!