Autós lánynak milyen egyedi ajándékot készítenétek?

válasza:

válasza:azért vagyunk egy páran, akik nem feltétlen azt nézzük minden ajándékban, hogy full hasznos legyen. nekem például az a bajom az élményekkel, hogy teljesen elfelejti az ember, míg egy személyesebb dísztárgy évekkel később is a kezembe akad és sokkal inkább eszembe jut az illető, akitől kaptam.
de persze valami tényleg csak "kacat" kategória.

válasza:Mi az az "autós lány"? Vasrózsa????
Ajándékot annak adunk, akit szeretünk, ergo ismeri az ember, és tudja, hogy mit szeretne, minek örülne

válasza:"Autós lánynak milyen egyedi ajándékot készítenétek?"
A szélvédő mögé rakható, egy mozdulattal szétnyitható napellenző.
Izolációs fólia, rudacskák (fa vogy bicikliküllő), csuklók.

válasza:Saját készítésű ajándéknak szerintem akkor van értelme, ha értesz valamihez és a készített tárgy valóban értéket képvisel.
Pl. Ha utoljára óvodában festettél és festesz neki egy autós képet, akkor az inkább szánalmas lesz, mintsem megható.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyvárosok környékén - lehetőleg északnyugati nagyvárosok környékén - érdemes lenne egy kisebb műhelyt létesíteni közel ezen nagyobb megrendelő közösséget és fizetőképes keresletet szolgáltató városokhoz? Azaz van-e, vagy lenne-e igény kárpitos és ilyen egyedi bútor összeszerelő "asztalosokra"?
Nem szeretnék plusz kis órákat befaragni a műszerfalba, hanem egy gyári jellegű egyedi óracsoportot terveznék/alakítanék át pl turbónyomás mérő, stb. Foglalkoznak ilyenekkel valahol?
Van egy 1998-as Ford Mondeo kombi-m és rohad a hátsó lökhárító, az elsőbe meg törés van egy kutya miatt, ezért úgy döntöttem hogy lecserélném az 1998-as Mondeo ST lökhárítóira. Ha tudtok mondani olyan oldalt ahol találok '98-as Mondeo ST lökhárítót, vagy olyat ahol...
Ha lehetséges linket adjatok, mert szeretnék látni a műhelyben készített munkákat.
Ha lehet Budapesten legyen, de ha valaki máshol tud az is jól jönne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!