Az igaz, hogy ha motorfékkel fékezek (gurulok) nem fogyaszt benzint az autó?
Kreszen és rutinon is ugy tanultam hogy nem fogyaszt(most járok rutinra), de ha kiteszem üresbe és ugy gurulok akkor fogyaszt mivel alapjáraton pörög a motor.
Én ezt mondtam apámnak, de nem hiszi el, aztmondta ez hülyeség, pedig vezetni tud rendesen, tisztában van az autóval mert sokat dolgozott autószerelő mellett, meg megvan neki minden jogsija az A-n kívül, igy nem tudom kinek higyjek.
Ma 10:35:
A Samaráknál tényleg volt mágnesszelep, az alapjárati üzemanyag elzárására, de pl egy 120-as skodánál keresheted. (Amúgy a szamárnál érdekes dolgokat tud művelni a mágnesszelep, ha elromlik az elektronika. Tapasztalat.)
köszi a válaszokat.
akkor ezek szerint a egy pár éves autó nem fogyaszt olyankor
Aki azt mondja, hogy fogyaszt, az még leragadt a trabant korszakban ami szabadonfutó volt.
Motorféknél nem fogyaszt. De ez számos írásban is olvasható a neten. A trabikat pedig adjátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!