Parkolás motorral így lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem koccantam,csak kíváncsi vagyok,de lehet hogy hülyeség az egész kérdés. Válaszaitokat köszönöm!
Egy golf 3 szeretnék venni(persze jó állapotút) csak nem tudom eldönteni hogy benzin vagy dízel motorral vegyem, munkába használnám furikázni vele egy kicsit meg esetenként(havonta kb ) megtenni vele nagyobb távot (200-250 km )Ti melyiket motorral vennétek ? Igaz h a...
Illetve melyik motorral vennétek dízel vagy benzin ? Vento 1.8 motorral menyit eszik ?
Úgy értem van e benne injektor vagy bármilyen elktromos adagoló vagy csak simán egy kőkorszaki dízel motor? Csak azért mert a benzinesek is injektorosak és már a favoritból is volt injektoros verzió,furcsálom,hogy nincs feltűntetve az injektor a kocsi hátulján a...
ha valaki motorkerékpárral (rendszámossal) parkol egy arra kijelölt fizetős parkolóba akkor a motorkerékpár után is kell fizetni parkolási díjat? csak mert ugye odamegyünk a parkolóórához és pénzért kapjuk a cetlit azt hova tegyem?? ugyis elvinnék a motorrol! a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!