Autóban egy relét (nevezetesen izzitógyertya relét) hogyan tudom ellenőrízni hogy működik-e? Multiméterrel, fázisceruzával? Teljesen le van fedve műanyaggal.

válasza:Köszi a választ!
Letudnád esetleg pontosan írni, hogy is adjak rá feszültséget? (van a relén kapcsolás, és 4 fémszál van rajta, gondolom nem mindegy melyikre adok feszültséget)
Meg hogy lehetne megnézni hogy átengedi-e ha van kattanás?
Előre is köszi!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy van földelve a konnektor? ha pl egy távvezetékre ráugrok miért ráz meg az áram, ha nem is vagyok leföldelve? Ha gumitalpú cipőben vagyok nem ráz meg egy vezeték mert nem megy át rajtam?(bocs sok kérdést)
Nem mérési hiba, más fali aljzaton ("konnektoron") szépen jön a 220 (230) Volt. (A kiégés elég durva volt, három (különböző szintű) kioldó biztosítót is lecsapott. A vinyóm is majdnem ráment, de aztán a chkdsk segített. )
Légyszives pontosan írjátok le :) Előre is köszönöm:)Értelmes és nem megalázó válaszokat! És ha valamit nemjól írtam vagy valami elnézést!!!
Van erre a műszerre valahol valami leírás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!