Van olyan segédmotor ami megy 70-75-öt és nem fogyaszt 2,5 liternél többet?
Az 50-es 2 ütemű robogóm 3,5 litert eszik, ha épp hogy húzom neki akkor is 3,2-t eszik. Ehhez még hozzájön az 1000-1200 km-enkénti 1 liter olaj.
Gondolkoztam 4 üteműn de úgy tudom egyik se megy 60-nál többet. Nem vagyok gyorshajtó de ha 60 a vége akkor mennyi az utazó?? A mostani robogómmal 55-60al szoktam menni de 75-öt simán megy.
Ne írjatok piaggió ciaót és simsont. Modern motor érdekel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Főnököm nagytestű 4T robogója (OBI-ban vette :D ) egy kupufogócsere, egy sportlégszűrő és a leszabályzás kivétele (ami nemes egyszerűséggel műanyag pöcök volt ami csak 70%-ig engedte húzni a gázt) simán megy 80-at. 60-as utazón nem is erőlködik.
Azt meg nem igazán értem, hogyha 3,5L-t fogyaszt a géped akkor 1000 km-en 35L benzint fogyaszt. Azon hogy a viharba fogy el egy liter olaj neked? 1:50 keveréket kéne csinálnod. Akkor viszont 1400 km-re elég egy flakon.
"És minek akarsz SMKP-val száguldozni? Mindenhol 40 km/h-s a sebességkorlátozás, és majd nézel amikor kapod a 30 ezres bírságot."
Hogy küldik ki a bírságot? Nincs rendszám, ha rendőrt látok akkor meg nem fogok csőgázon menni. Bár volt rá példa hogy egy kis bütykölés után a végsebességet próbálgattam és pont jött egy rendőr velem szembe, de fel se tűnt neki nem nem 40-el megyek.
"Azt meg nem igazán értem, hogyha 3,5L-t fogyaszt a géped akkor 1000 km-en 35L benzint fogyaszt. Azon hogy a viharba fogy el egy liter olaj neked? 1:50 keveréket kéne csinálnod. Akkor viszont 1400 km-re elég egy flakon."
Különolajozás van. Van egy tartály amit feltöltök olajjal és egy ideig nincs rá gond, csak benzint kell tankolni.
Sose ürítettem ki a tartályt, egyszer volt hogy felvillant az olajlámpa és tele töltöttem a tartályt. A flakonban negyed liter benzin maradt. Gondolom hogy 1 literes lehet az olajtartály. 1000-1200km-t el lehet vele menni mire kigyullad a lámpa és akkor se megy bele 1 teljes liter.
Kapcsolódó kérdések:
Én azt hittem ha üresben van akkor mindenképpen kevesebbet eszik, de 1-2 irányból fordítva hallottam és érdekelne az igazság. Fiat Punto 1.2 es benzines.
Olyat szeretnék ami keveset fogyaszt, és nem kell sokat javítani. Eddig még nem volt autóm.
Ha jól tudom olyan 5 alatt van a fogyasztása.. sokan azt mondják hogy 3 literrel is eljár.. hát megmondom őszintén hogy nem ismerem még, de mindenképp kell egy keveset fogyasztó 4ajtós autóféle.
Kellene egy 3 kerekű kismotor.Hogyan csinálhatom meg, hogy forgalomba is ki tudjam vinni? Milyen papír vagy vizsga kell rá-hozzá?
Mit tesz a rendőr ha nincs nálam adásvételi a motorról? Ha olyan van hogy az apámtól vettem abba beleköt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!