E36 328i indításnál kattog az önindító, mi lehet a baj, az akksi jó, hogy lehet kiszedni az önindítót ha mégis az a baj?

válasza:Valszeg az önidítónál lévő bendix-ben lévő vörösréz korong "agyon" égett/oxidálódott és rossz itt a kontakt. Vagy eleve gyenge/kicsit zárlatos már a bendix mágnes tekercse,és nem képes rendesen behúzni.
Ez önindító felújítás lesz .,vagy csere.
Ajánlom a kelle familia kft-t Budaörs/-Bp kamaraerdőben felújításra.
Kapcsolódó kérdések:
AZ auto 1996-os D, hidegen amikor inditjuk nehezen veszi fel a gazolajat, autanna amikor elindulunk es gazra lepunk kicsit kerrego hang es kigyul az edc sarga lampa, autoszerelo aztmondta h pompa de nemvagyok meggyozodve rolla. Valakinek vmilyen szemelyes...
Az autó egy 1999-es nagyon megkímélt mindössze 33.000 ezer kilóméterrel. Szerintem szerelőhöz kellene vinni. Csak írjátok meg hogy mi lehet a baja!!! Nagyon szeretem ezt a kocsit és nem szeretném ha valami nagy baj történne vele ha tovább így használnám. Ja ha...
van, hogy tövig kell és úgy indul csak el. és elindulok, majd megállok azelőtt, hogy felmelegedne a motor, utána 10 percig kell rugdosni mire beindul. mi lehet a gond?
BMW 645 ci(2004) autó indításnál a motor nagyon dobál, a kipufogó pedig nagyon köhög pár másodpercig, most pedig észrevettem, hogy alul csöpög az olaj. Mi a teendő ilyen esetben? Az inditásnál a probléma az olaj miatt van?
Egy éve volt gyertya csere és indító trafó csere is! Akkor a 3.hengernél volt valami gond!Az akkumlátor és a benzinszűrő is ki lett cserélve!
Van egy skoda 120l-em.És feketén fűstől.Első inditásnál van hogy durrog.Mitől lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!