Gyújtás beállítás hogyan? Amerigo bolivar (2006) tipusú robogónál, hogyan kell a gyújtást beállítani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A két kocsi közül az egyiket megszeretném venni,csak nem tudom melyik lenne praktikusabb. Szeretném mind a négy évszakban használni és természetesen szeretek tempósan is vezetni. Üzemanyagár nem fontos. Félreértések elkerülése végett: Tudom hogy a Subarut a...
Hello. Akárhogy nyomkodom nem tudom megnézni az átlagfogyasztást. Járó motor mellet a riasztó imitátor-led melletti gombot kell ugye nyomogatni és akkor váltana. De semmi! A gomb működik mert ha folyamatosan tartom nyomva ki tudom választani a mértékegységet.
A benzint és a teljesítményadón kívül.Mennyire drága lehet egy ilyen kocsira a biztosítás? Gyakori a meghibásodás?
arra lennék kíváncsi, hogy melyik csavarral/csavarokkal kell beállítani a gyújtást, és miylen módon mert az elméletet tudom, hogy 1.8mm előgyújtás kell stb tehát a gyakorlati részére lennék kíváncsi a dolognak
Na szóval.Egy 2006-os cpi sx-et szeretnék venni. Mi róla a véleményetek? mennyi a végsebessége? jól gyorsul? sokat eszik? válaszokat előre köszönöm
Opel corsa C (2006)-os autóm van, és szeretném a fűtés kapcsolóknál a rizsszem izzót kicserélni mert kiégett mind2. Hogy a bánatba lehet őket onnan ki imádkozni, mert eléggé el vannak dugva és nem hogy kézzel, de még egy kis csipesszel sem férek hozzá. Vagy esetleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!