Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyújtás beállítás hogyan?...

Gyújtás beállítás hogyan? Amerigo bolivar (2006) tipusú robogónál, hogyan kell a gyújtást beállítani?

Figyelt kérdés

2012. máj. 27. 19:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

2006 Subaru wrx sti 2.5 vagy 1999 Nissan Skyline R34?

A két kocsi közül az egyiket megszeretném venni,csak nem tudom melyik lenne praktikusabb. Szeretném mind a négy évszakban használni és természetesen szeretek tempósan is vezetni. Üzemanyagár nem fontos. Félreértések elkerülése végett: Tudom hogy a Subarut a...

2006-os SUZUKI SWIFT computerén hogyan tudom megnézni az átlagfogyasztást?

Hello. Akárhogy nyomkodom nem tudom megnézni az átlagfogyasztást. Járó motor mellet a riasztó imitátor-led melletti gombot kell ugye nyomogatni és akkor váltana. De semmi! A gomb működik mert ha folyamatosan tartom nyomva ki tudom választani a mértékegységet.

Egy 2006-os V6-os Ford Mustangot mennyire drága fenntartani?

A benzint és a teljesítményadón kívül.Mennyire drága lehet egy ilyen kocsira a biztosítás? Gyakori a meghibásodás?

Simson s 51B-nél hogyan kell gyújtást állítani?

arra lennék kíváncsi, hogy melyik csavarral/csavarokkal kell beállítani a gyújtást, és miylen módon mert az elméletet tudom, hogy 1.8mm előgyújtás kell stb tehát a gyakorlati részére lennék kíváncsi a dolognak

Cpi sx 50? Egy 2006-os cpi sx-et szeretnék venni. Többi lent!

Na szóval.Egy 2006-os cpi sx-et szeretnék venni. Mi róla a véleményetek? mennyi a végsebessége? jól gyorsul? sokat eszik? válaszokat előre köszönöm

Opel Corsa C (2006,1.3 CDTI) rizsszem izzó csere? (többi lent)

Opel corsa C (2006)-os autóm van, és szeretném a fűtés kapcsolóknál a rizsszem izzót kicserélni mert kiégett mind2. Hogy a bánatba lehet őket onnan ki imádkozni, mert eléggé el vannak dugva és nem hogy kézzel, de még egy kis csipesszel sem férek hozzá. Vagy esetleg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!