E scooter típusú elektromos robogóban hol tudok gumit cseréltetni és kb mennyiért?
szétjött a hátsó kerék teljesen, még a szelep is kijött.
így néz ki: www.google.hu/imgres?q=escooter+es+019&hl=hu&gbv=2&tbm=isch&tbnid=0N5vsyMCprY72M:&imgrefurl= [link]
Kapcsolódó kérdések:
Konkrétan arra lennék kíváncsi h más újabb autók ajtókönyöktámaszát bele lehet e szerelni lada ajtóba?
A fent említett típuson hogy tudom leszedni az első ajtó kárpitot, lehetőleg úgy, hogy a központizár, és az elektromos ablak ne ugorjon szét (ha ez lehetséges), hangszórókat szeretnék cserélni benne, mivel a gyári elég kicsi, és nagyobb hangerőnél recsegnek. Plusz a...
Amikor eső után húzom le az ablakot akkor nem.
Bármi kaja kifut és ráég, azt már csak kaparóval lehet leszedni az elektromos főzőlapokról... Én is kapargattam nagy óvatosan, de sajnos apró karcok csak lettek a tetején. Ez gondolom egy edzett üveg lap, lehet ezt cseréltetni a gyártóval, vagy valamilyen szervizzel? AEG főzőlapról van szó...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!