Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E scooter típusú elektromos...

E scooter típusú elektromos robogóban hol tudok gumit cseréltetni és kb mennyiért?

Figyelt kérdés

szétjött a hátsó kerék teljesen, még a szelep is kijött.

így néz ki: www.google.hu/imgres?q=escooter+es+019&hl=hu&gbv=2&tbm=isch&tbnid=0N5vsyMCprY72M:&imgrefurl= [link]

2012. jún. 23. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:
2012. jún. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan ajtóra szerelhető könyöktámasz Ladába amiben benne van az elektromos ablak elektronikája és kapcsolója?

Konkrétan arra lennék kíváncsi h más újabb autók ajtókönyöktámaszát bele lehet e szerelni lada ajtóba?

Seat Cordoba 1.4 Stella 2002-es évjáratú autó. Első ajtó kárpit leszerelés?

A fent említett típuson hogy tudom leszedni az első ajtó kárpitot, lehetőleg úgy, hogy a központizár, és az elektromos ablak ne ugorjon szét (ha ez lehetséges), hangszórókat szeretnék cserélni benne, mivel a gyári elég kicsi, és nagyobb hangerőnél recsegnek. Plusz a...

Miert nyikorog a jobboldali elektromos ablak amikor le fel huzom?

Amikor eső után húzom le az ablakot akkor nem.

Beépített elektromos főzőlap karcos tetejét lehet-e cseréltetni?

Bármi kaja kifut és ráég, azt már csak kaparóval lehet leszedni az elektromos főzőlapokról... Én is kapargattam nagy óvatosan, de sajnos apró karcok csak lettek a tetején. Ez gondolom egy edzett üveg lap, lehet ezt cseréltetni a gyártóval, vagy valamilyen szervizzel? AEG főzőlapról van szó...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!