Miért torpan meg gázadásra? (lent)
Figyelt kérdés
4t és 100 ccm. nem veszi jól a gázt. ha ráhúzom megtorpan és le is áll. szívatóval jobban veszi de akk meg nem pörög fel.
lehetséges, h a fúvóka kicsi benne? am karburator igazából 75-ös a motor fúratva volt 100ra. úszószintet nem tudom nagydobra venni mert akkor már túlfolyik. nagyon fontos lenne!! köszi előre is!
2012. szept. 25. 19:08
1/5 A kérdező kommentje:
ja igen, ha ráhúzom akk teljesen leáll nem akar felpörögni egyáltalán!
2012. szept. 25. 19:22
2/5 anonim 

válasza:

vagy túl sok benzint kap vagy kevés levegőt. Vagy ezen variációk valamelyike. De nézd meg a gyertyát is hogy a szikrát le tudja e adni. Lehet kondi vagy trafó problééma is.
3/5 A kérdező kommentje:
a kevés benzin lehet, mert szívatóval meg jól megy alacsony fordulaton. lehetséges, h nagyobb főfúvóka megoldaná? am köszi a választ!
2012. szept. 25. 21:03
4/5 Gianny válasza:
Szerintem benzint nem kap, valami miatt nem tud annyi folyni amennyi kéne! A benzin ellátást kéne megoldani, szerintem dugulás lehet!
5/5 A kérdező kommentje:
megvan a baj! a légszűrőt kellett kicsit lefojtani,mert hirtelen túl sok levegőt kapott. így most "majdnem" jó.
2012. szept. 26. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!