Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw golf 3 karosszériája...

Vw golf 3 karosszériája mennyire tartós? érdemes még ezt a típust megvenni?

Figyelt kérdés
találtam pár darabot ami nagyon szép állapotban van de félek pár év múlva nagyon csúnya lesz és hát nem garázsban tartanám

2012. okt. 13. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem! Régiek már nagyon, és keményen rohadnak.
2012. okt. 13. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 13. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz szép példányt találni reális összegért,de jó alvázvédő stb...ennyi erővel ne vegyünk autót?Meg jegyzem nekem sem garázsban áll!
2012. okt. 13. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
3 4 golfok között mi a különbség ebből a szempontból?
2012. okt. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Golf IV-est milyen motorral érdemes venni?

Automata váltósat szeretnék.

VW Golf 2 1.8 GTI-t (16 szelepest) szeretnék tuningolni, úgy 200. 000 Ft-om lenne rá, szerintetek miket érdemes változtatni rajta?

Arra gondoltam, hogy kéne rá 'szakemberrel' kipurendszert csináltatni, és egy-két dolog cseréje, mint pl tuning sazelepvezérlést belerakni, nagyobb beömlőket rátenni... Ja, és még valami: úgy hallottam a motorvezérlő szabályozza a fordulatot, ez igaz? Hogy elhetne egy picit továbbengedni?

Mennyiért érdemes 2-es golfot venni?

Érdemes egyáltalán megnézni ezt a kocsit: nekem nagyon tetszik, szeretem a 2es, 3as golfok formavilágát.400ezer körül keresek autót, lehetőleg olyan dízelt, aminek a fogyasztása 6 liter környékén tetőzik...

Golf 2-re intercoolert hol lenne érdemes beszerezni?

Golf 2 1.6 GTD. Bontóban érdemes lenne körülnéznem? Kb. hány lóerőt tol az autóra? Nem fog-e emiatt károsodni a motor?

Üdv. Mindenkinek! Egy 15 év körüli 1,6-os Golf III-ast érdemes lenne megvenni?

Nem akarok se száguldozni, első autóm lenne, "munkába járásra meg ha valahova menni kell" célra venném. Mikre kell odafigyelni? Milyen váratlan vagy nagyobb költséggel járó hibák jönnek ki konkrétan ennél a korú és típusú autónál? Ha ebben valaki tudna segíteni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!