Vw golf 3 karosszériája mennyire tartós? érdemes még ezt a típust megvenni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Automata váltósat szeretnék.
Arra gondoltam, hogy kéne rá 'szakemberrel' kipurendszert csináltatni, és egy-két dolog cseréje, mint pl tuning sazelepvezérlést belerakni, nagyobb beömlőket rátenni... Ja, és még valami: úgy hallottam a motorvezérlő szabályozza a fordulatot, ez igaz? Hogy elhetne egy picit továbbengedni?
Érdemes egyáltalán megnézni ezt a kocsit: nekem nagyon tetszik, szeretem a 2es, 3as golfok formavilágát.400ezer körül keresek autót, lehetőleg olyan dízelt, aminek a fogyasztása 6 liter környékén tetőzik...
Golf 2 1.6 GTD. Bontóban érdemes lenne körülnéznem? Kb. hány lóerőt tol az autóra? Nem fog-e emiatt károsodni a motor?
Nem akarok se száguldozni, első autóm lenne, "munkába járásra meg ha valahova menni kell" célra venném. Mikre kell odafigyelni? Milyen váratlan vagy nagyobb költséggel járó hibák jönnek ki konkrétan ennél a korú és típusú autónál? Ha ebben valaki tudna segíteni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!